imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Nagyobb aksit akarsz? Tessék!


Ha azt akarod, hogy egy hétig elmenjen az okostelefonod, akkor annak így kell kinéznie hozzá a jelenlegi technológiák mellett. Ugye, hogy nem is rossz az a két napos üzemidő az iPhone-nál?

Dunát lehetne rekeszteni azokkal a hozzászólásokkal bármilyen Apple-lel foglalkozó fórumon, aminek rövid tartalmi összefoglalója valami ilyesmi:

„az Apple ahelyett, hogy emojikat fejlesztene (sic!) inkább foglalkozzon azzal, hogy nagyobb aksit tesz az ájfónba!!44!“.

Opcionálisan egy „Steve Jobs forogna a sírjában“ megjegyzéssel lehet még egyedibbé tenni a megnyilvánulást. Most viszont van egy jó hírem: aksifetisiszták, eljött a Ti készüléketek! Nem kell többet csak két napot kibíró iPhone-okkal szenvednektek, itt van az Energizer Power Max P18K Pop! Micsoda név, micsoda dizájn! Ezt figyeljétek:

Az áramvonalas formaterv 18 000 mAh dzsúzt foglal magába, ami több, mint ötször több, mint az iPhone XS Max körülbelül két napra elengendő 3 174mAh-ja. Ebből kiindulva az Energizer valahol egy hét és 10 nap között bírhatja egy szusszal, ami tényleg elég vad. Csak hát ugye ezért cserébe el kell viselni a 2 centis vastagságot és a sejthetően fél kiló körül alakuló súlyt.

Ennél egy fokkal súlyosabb probléma, hogy az Energizer se nem víz, se nem por, se nem ütésálló. Pedig egy ekkora aksi általában abban a felhasználási helyzetben lehet szükséges, ha az ember egy hétre kivonul a világból, töltőtől és konnektortól távol. Ez pedig a modern korban legtöbbször olyan körülményeket feltételez, ahol pont jól jönne legalább egy vízállóság. Mindegy, biztosan lesz hozzá ütésálló tok, azon a pár extra centin már nem múlik…

Külön felhívnám a figyelmet a felugró dupla szelfikamerára!

A hardver szempontjából is megvannak a kompromisszumok. A 6 giga RAM Androidos fronton átlagosnak mondható, a 2GHz-es MediaTek procinál meg azért vannak elegánsabb megoldások is a piacon. Mindezek fényében a 680 dollár körüli ár kicsit sok lehet, ennyiből már kijön egy iPhone 8 is. Amivel ugyan nem fogod bebikázni a kocsid, de legalább nem is egy kézisúlyzó. Egy szó, mint száz, én személy szerint inkább megvárnám az egy hetes üzemidővel a jövő aksitechnológiáját…

(via ExpertReview)

 

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!