imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nagyobb felbontással érkezik a 10,5”-os iPad Pro


A nagyobb kijelzőfelbontás mellett ugyanakkora pixelsűrűséggel kecsegtet a 10,5”-os iPad Pro a 9,7”-os modellhez képest – már ha hihetünk az IHS információinak.

Kuo már a nyár végén megjövendölte, hogy az Apple bevezetne egy harmadik iPad Pro modellt a jelenlegi 9,7”-os és 12,9”-os verzió mellé. Az új termék 10,5”-os képátlóval rendelkezne, ami az IHS Markit szerint 2224 x 1668-as felbontású lesz azonos pixelsűrűségen, mint a jelenlegi kisebbik iPad Pro: ez pontosan 264 ppi-t jelent. Itt is csökkenhet a kijelző kávája, esetlegesen egy faltól falig megoldást is láthatunk, pontosan úgy, mint amit a következő iPhone-nál is várunk.

ipadpro_uj_2.jpg

Ez természetesen itt is azt jelentené, hogy azonos maradna a 10,5”-os iPad Pro a 9,7”-os modell méreteivel, és ugyanakkora házba egy nagyobb kijelző kerülhetne. Ezt a képet Handrás készítette, nekem olyannak tűnt elsőre, mintha egy hatalmas üvegdarabot foghatnék majd a kezembe. Persze második blikkre már szembetűnik a keret is, de mindenképp nagy előrelépés lenne; bízunk benne, hogy így is lesz.

Korábban az a lehetőség is felmerült, hogy az Apple nem aprózza el és a 12,9”-es iPad Pro felbontásával (2732 x 2048) készíti az új modellt az iPad mini 4 pixelsűrűségével (326 ppi). A japán tech blog, Mac Otakara szerint az új modell mellett a meglévő iPad Prók és az iPad mini is frissülni fog, méghozzá hamarosan. A források egybehangzóan azt állítják, hogy már március-április környékén megejthetik a bejelentést. Alig várjuk!

iPad-no-Home-gomb-cover-746x419

Nem egyértelmű, hogy megmarad-e a home gomb vagy eltűnik: ha tippelnem kéne, akkor szerintem egyelőre megmarad, de elég menő lenne, ha valóban csak egy üveglapból állna az új 10,5”-os iPad Pro felülete. Egyes vélemények szerint a cupertinóiak nagyon szeretnék, ha az iPad Prók bizonyos felhasználók számára felváltanák az alsó kategóriás PC-ket, de vajon mennyit ér meg az Apple-nek az iPad eladások feltámasztása?

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!