imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nagyon szépen kidolgozott iOS 13 koncepció


Június elején, azaz pár hónap múlva kiderül, hogy mit tartogat az Apple számunkra idén iOS fronton. Addig is viszont itt egy részletes koncepció arról, hogy milyen lehetne…

A mostani képeket Leo Vallet dizájnernek köszönhetjük. Vallet nem volt fukar és rengeteg olyan funkciót beleálmodott a koncepcióba, amit már jó ideje kérnek a felhasználók az Apple-től. Meg persze olyanokat is, amit nem, de lenne helye az iOS-ben.

A Dark Mode nyilván klasszikus sláger, de akad még ezen kívül elegánsabb hangerőszabályzó csúszka, Bluetooth-os egér támogatás iPadhez, automatikusan aktiválódó Find my iPhone és még sok más. Mindezt iPhone 6, vagy annál újabb készülékekre mindenki számára elérhetően.

Nekünk igencsak bejön az elképzelés, nem mellesleg pedig az egyik legszebb iOS 13 koncepció, amit eddig láttunk. Ha nektek is tetszett, kövessétek a késíztőt Behance-en is.

Számotokra mi az a funkció, amit a legjobban reméltek az iOS 13-ba?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!