imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Navigálj gyorsabban az Apple Watchod menüjében


Az Apple Watch apró méretéből adódóan nehezebb a navigáció, mint iPhone-on vagy iPaden. Ha még csak most ismerkedsz az új óráddal, akkor adunk egy tippet, hogyan navigálhatsz egyszerűbben.

Bár nem sokat nyomkodom az órámat, ugyanakkor néha-néha meg kell nyitnom rajta egy-egy alkalmazást. Nincs különösebben nagy kezem, de az apró ikonok böködése nekem is nehezemre esik, a kisméretű kijelzőből fakadóan. De nincs mindig szükség a koppintásra, próbáld ki a következő módszert!

Lépj be az órád menüjében. Itt a Digital Crown segítségével tudsz be- és kizoomolni. Az már valószínűleg elsőre is feltűnt, hogy ha kifelé tekered az óra pöckét, akkor a Watch Face-hez ugorhatsz vissza. Viszont ha beközelítesz, majd a képernyő közepére pozicionálod a megnyitni kívánt alkalmazást, akkor tovább közelíthetsz, így egyszerűbben megnyithatod a kiszemelt appot.

Nincs félre koppintás, se idegeskedés: ez a legegyszerűbb módja az alkalmazások megnyitásának Apple Watchon.

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!