imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Navigálj gyorsabban az Apple Watchod menüjében


Az Apple Watch apró méretéből adódóan nehezebb a navigáció, mint iPhone-on vagy iPaden. Ha még csak most ismerkedsz az új óráddal, akkor adunk egy tippet, hogyan navigálhatsz egyszerűbben.

Bár nem sokat nyomkodom az órámat, ugyanakkor néha-néha meg kell nyitnom rajta egy-egy alkalmazást. Nincs különösebben nagy kezem, de az apró ikonok böködése nekem is nehezemre esik, a kisméretű kijelzőből fakadóan. De nincs mindig szükség a koppintásra, próbáld ki a következő módszert!

Lépj be az órád menüjében. Itt a Digital Crown segítségével tudsz be- és kizoomolni. Az már valószínűleg elsőre is feltűnt, hogy ha kifelé tekered az óra pöckét, akkor a Watch Face-hez ugorhatsz vissza. Viszont ha beközelítesz, majd a képernyő közepére pozicionálod a megnyitni kívánt alkalmazást, akkor tovább közelíthetsz, így egyszerűbben megnyithatod a kiszemelt appot.

Nincs félre koppintás, se idegeskedés: ez a legegyszerűbb módja az alkalmazások megnyitásának Apple Watchon.

Kifutó MacBook Pro modellek

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!