imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ne dőlj be a „kiszivárgott“ AirPods 2 fotóknak


A sokszor megbízhatónak bizonyult Benjamin Geskin által közölt kiszivárogtatott képeken az állítólagos AirPods 2 volt látható. Sajnos azonban kamu az egész…

Az egészen biztos, hogy hamarosan megérkezik az AirPods 2. A Bluetooth Special Interest Grouphoz benyújtott engedélyeztetési dokumentáció alapján akár november vége, december eleje sem kizárható a debütálásra. Ennek megfelelően természetesen kellően fokozott a várakozás.

Még szép, hogy egy kiszivárgott fotó az új termékről nagyot tud menni ilyenkor.

Így is történt: Benjamin Geskin kiposztolt egy halom dobozban várakozó AirPods 2 képet Twiterre, a sajtó meg úgy átvette, mintha nem lenne holnap.

Ez nem a Geskin által közölt kép, de mivel azt törölte, nincs jobb illusztrációnk, mint egy másik szivárogtatás (ami valószínűleg szintén kamu).

Nem is lenne ezzel baj, csakhogy ezek a fotók sajnos egészen biztosan hamisak, és nem az AirPods 2 látható rajtuk. Már akkor érlelődik a gyanú, amikor meglátjuk, hogy nem túl élesek a képek, ami a kamuképeknek szokott állandó jellemzője lenni. De, ami ennél is biztosabb, hogy az egyik állítólagos AirPods 2 dobozon látható modellszám történetesen a jelenlegi AirPods-hoz tartozik.

Megesik az ilyen. Geskin természetesen azonnal eltávolította az eredeti postot, amint kiderült a turpisság.

Forrás: Cult of Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!