imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ne felejtsd el aktiválni az ingyenes Apple TV+ próbaidőd!


Repül az idő: még csak most volt a tavalyi Keynote, most jelentették be a szolgáltatásokat, sőt, 2019. november 1-je is mintha tegnap lett volna. Erre nincs két hét és január 31-én már le is telik az ingyenes egyéves próbaidőszakra regisztrálás lehetősége azon felhasználóknak, akik egyből a megjelenés után vásároltak új eszközt.

Ha valakit újdonságként érintene a dolog, akkor azért vegyük át az alapokat. Az Apple leginkább saját gyártású tartalmait ajánló szolgáltatása, az Apple TV+ 2019. november 1-jén nyitotta meg a streaming kapuit.

A halandó emberek számára 7 napos próbaidőszakot ajánló szolgáltatásért ezt követően havonta 1 890 ropogós magyar forintot kell leszurkolni, cserébe viszont családi megosztásban is használható egy előfizetés.

Azok a felhasználók, akik viszont tavaly szeptember 10-e után vásároltak új iPhone-t, iPadet, iPod touch-ot, Apple TV-t vagy Macet, egy év ingyenes felhasználásra jogosultak, HA…

  • az Apple-től vagy bármilyen hivatalos viszonteladó partnertől (mint amilyen az iSTYLE is) vásárolták a készüléket és
  • az kompatibilis a legfrissebb iOS, iPadOS, tvOS vagy macOS rendszerrel (nem hinném, hogy hivatalosan árulnak olyat, ami nem)
  • és a vásárlástól számított 3 hónapon belül megkezdik a próbaidőt.

És mivel az Apple TV+ szolgáltatás november 1-jén indult, így a leggyorsabbak – például, akik a szeptember 20-i megjelenés után helyből új iPhone-t vásároltak – egy éves ingyenes lehetősége jövő pénteken, január 31-éről február 1-jére virradóra elúszik.

Kár lenne kihagyni az egy év ingyenes lehetőséget, még ha később az előfizetésre már nem is tartasz igényt. Az Apple TV+ szolgáltatás aktiválásához nyisd meg a TV appot bármely olyan eszközön, amivel azzal az Apple ID-val vagy belépve, amihez az újonnan vásárolt és regisztrált eszközt is társítottad (ez jogosít fel az 1 évre). Az első dolog, ami szembe fog jönni maga az ajánlat. Indítsd el a próbaidőt és élvezd az Apple egyre bővülő kínálatát.

Arra viszont ügyelj, hogy az előfizetés az 1 év lejárta után automatikusan, figyelmeztetés nélkül átvált fizetős formába. Így érdemes lehet beállítanod a lejáratot megelőző napokra egy emlékeztetőt, nehogy meglepetés levonás érjen a kártyádról.

Az Apple egyébként értesítés formájában elkezdte a szeptember 10 és november 1 közt regisztrált, új eszközök tulajdonosainak figyelmeztetését, ha viszont hozzám hasonlóan te is mindig kikapcsolsz minden értesítést már az elején, könnyen lecsúszhatsz a dologról.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!