imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ne is reménykedj, hogy ebben a hónapban Carpool Karaoke-t fogsz nézni


Valaki lassan vehetne egy határidőnaplót az Apple-nek, mert mostanában minden projektjük állandóan csúszik. Nincs kész időben az Apple Park, késlekedett az AirPods megjelenése, de még az új giga-mega-über iPhone sem lesz kész időre valószínűleg. Aztán most még a Carpool Karaoke is csúszik.

Biztosan mindenki ismeri azt az anekdotát Steve Jobs-szal kapcsolatban, ami egyébként az elég béna 2015-ös róla szóló filmben is megjelent, hogy az egyik fontos keynote-nak pár percet csúsznia kellett volna ahhoz, hogy minden olajozottan menjen. Erre Jobs a maga stílusában közölte, hogy egy tech cég nem késhet egy percet sem. Milyen igaza volt: ki legyen pontos, ha nem egy tech cég, nemde?

Úgy látszik, ezt az aranyszabályt azóta elfelejtették az Apple-nél. Mostanában a legtöbb projektjük körül van egy kis bizonytalanság, csúszás, késlekedés, és a többi. A felhasználók meg hajukat tépik, hogy akkor meg mi a francnak mutatták be a csili-vili fülesüket, ha nemhogy a bemutatóra, de még a jelentősen későbbi kijelölt időpontra sem tudnak elkészülni vele? Ezek után gondolom senki nem lepődik meg nagyon, ha azt mondom, hogy az eddig televíziózást merőben átgondoló-forradalmi-zseniális újdonság, a frissen felvásárolt Carpool Karaoke sorozat bemutatkozása is az év végére tolódik majd.

Na nem mintha személy szerint annyira érdekelt volna a dolog, hogy a hír hallatán rögvest nyugtatóért kelljen nyúlnom, de azért mégis: az elvek. A Reuters értesülése szerint már múlt hónapban partit szervezett az Apple a sorozat indulásának örömére, amit aztán az utolsó pillanatban minden indoklás nélkül lemondtak. Aztán áttolták az eseményt mára, és mit ad Isten, ezt is lefújták ismét bármiféle indok nélkül. Most pedig már egyszerűen annyit nyilatkoznak, hogy majd később ebben az évben lesz sorozat, ne aggódjatok. Elegáns.

Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, John Cena, Shaquille O’Neal! Hol vagytok?! (És amúgy kik vagytok?)

Forrás: 9to5mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!