imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Négy új Apple Watch reklám érkezett


Ki ne örülne, ha kapna ajándékba egy Apple Watch-ot? Tudja ezt az Apple is, ezért készítettek négy Apple Watch reklámot még karácsony előtt, amik ráadásul elég jók is lettek.

Az biztos, hogy az idei év egyik legjobb ajándéka továbbra is az iPhone lesz, de mit vegyünk annak, akinek már van iPhone-ja? Természetesen egy Apple Watch-ot. Legalábbis az Apple ezt szeretné és nem is alaptalanul, hiszen már most látszik, hogy az utolsó negyedévben szárnyalnak az Apple Watch eladások. Mi magunk is meglepődtünk, hogy az iSTYLE-ban mennyire felpörögött az érdeklődés az Apple Watch-ra, igazából csak a beérkező mennyiség szab határt az értékesítésnek.

Az Apple sem bízza a véletlenre az Apple Watch értékesítését, még karácsony előtt bemutattak négy új reklámot, melyeknek igen egyszerű az üzenete: az Apple Watch szuper ajándék, ami mozgásra ösztönzi a tulajdonosát. A reklámok egyszerű címeket kaptak: Fuss, randizz, táncolj, játssz. Mind a négy reklám azzal kezdődik, hogy kicsomagolják az ajándékba kapott órát, majd azonnal ki is használják az okosóra funkcióit. Mind a négy reklám mindössze 15 másodperc hosszú, ezekbe a 15 másodpercekbe pedig az Apple nagyon ügyesen el is rejtette az üzenetet melyet közvetíteni szeretne. Íme a négy videó:

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!