imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Neked melyik volt az első letöltött alkalmazásod?


Betöltötte 10. életévét az Apple alkalmazásboltja, az App Store. Itt a tökéletes alkalom egy kis nosztalgiára, nézd meg te is, hogy melyik alkalmazást töltötted le először az iPhone-odra!

A napokban több cikk apropója is volt már a 10 éves App Store, az Apple statisztikákkal ünnepelt, mások meg az elmúlt évtized legnépszerűbb appjait szedték össze. Merthogy valóban, tegnap, azaz július 10-én az alkalmazásbolt kereken tíz esztendős lett. Az ünnepi hangulatban nosztalgiázzunk egy kicsit, és nézzük meg, melyik alkalmazást töltöttétek le először az iPhone-otokra (iPadetekre, iPodotokra)!

Szerencsére ehhez nem kell világbajnok emlékezet, az App Store minden ilyen jellegű tevékenységet rögzített a háttérben (feltéve, hogy az alkalmazást azóta nem törölték). Ahhoz, hogy felcsapd az Appok Nagy Évkönyvét:

  • Nyisd meg az App Store-t.
  • Jobb felül kattints a profilodra.
  • Nyomj a Megvásárolt lehetőségre (nevével ellentétben nem csak a megvásárolt appok jelennek itt meg).
  • Görgess le egészen a lista aljára.
  • Máris láthatod az adott Apple ID-vel legrégebben letöltött alkalmazásokat, még a letöltés dátumát is megnézheted.

Oszd meg a kommentek közt, mikor és melyik alkalmazást szedted le először!

(via The Verge)

Ha az első alkalmazásod mellett két évnél régebbi dátum figyel, és érzed magadban a csít, hogy csatlakozz hozzánk szövegíróként, nézd meg álláshirdetésünk! Szeretettel várjuk jelentkezésed!

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!