imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Neked melyik volt az első letöltött alkalmazásod?


Betöltötte 10. életévét az Apple alkalmazásboltja, az App Store. Itt a tökéletes alkalom egy kis nosztalgiára, nézd meg te is, hogy melyik alkalmazást töltötted le először az iPhone-odra!

A napokban több cikk apropója is volt már a 10 éves App Store, az Apple statisztikákkal ünnepelt, mások meg az elmúlt évtized legnépszerűbb appjait szedték össze. Merthogy valóban, tegnap, azaz július 10-én az alkalmazásbolt kereken tíz esztendős lett. Az ünnepi hangulatban nosztalgiázzunk egy kicsit, és nézzük meg, melyik alkalmazást töltöttétek le először az iPhone-otokra (iPadetekre, iPodotokra)!

Szerencsére ehhez nem kell világbajnok emlékezet, az App Store minden ilyen jellegű tevékenységet rögzített a háttérben (feltéve, hogy az alkalmazást azóta nem törölték). Ahhoz, hogy felcsapd az Appok Nagy Évkönyvét:

  • Nyisd meg az App Store-t.
  • Jobb felül kattints a profilodra.
  • Nyomj a Megvásárolt lehetőségre (nevével ellentétben nem csak a megvásárolt appok jelennek itt meg).
  • Görgess le egészen a lista aljára.
  • Máris láthatod az adott Apple ID-vel legrégebben letöltött alkalmazásokat, még a letöltés dátumát is megnézheted.

Oszd meg a kommentek közt, mikor és melyik alkalmazást szedted le először!

(via The Verge)

Ha az első alkalmazásod mellett két évnél régebbi dátum figyel, és érzed magadban a csít, hogy csatlakozz hozzánk szövegíróként, nézd meg álláshirdetésünk! Szeretettel várjuk jelentkezésed!

iPhone 7 részletfizetéssel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!