imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Neked mennyi tárhelyre van szükséged az iPhone-on?


512 gigás iPhone-okról pletykálnak mostanában. De vajon kell-e ennyi tárhelye egy iPhone-ba és, ha igen, akkor mi a csudának? Mondjátok meg Ti!

Az iPhone-ok tárhelydolgai örök vitaalapot képeznek a felhasználók körében. Vannak akik szerint mindig túl kevés vagy drága vagy épp kevés az opció, de sokan a memória-kártyafoglalat hiányát is fel szokták róni. Azt aláírom én is, hogy régebben kicsit szűkösek voltak még a feláras lehetőségek is, de az iPhone 7-tel érkező duplázás, aminek köszönhetően 32 giga alatt már nincs iPhone elég jól rendezte a dolgot.

Ennyi már elég tud lenni – nekem például bőven elég -, főleg némi iCloud tárhellyel megtoldva. A 128 gigás középutas modellekben már pont annyi a hely, mint egy alap MacBookban (na ezen a fronton jogosabb a kritika), míg a 256 giga már 4K-s videókból is elég sokat elbír.

Most a Trendforce szellőztette meg a pletykát, hogy az idei modelleknél az Apple történetében először elérhető lehet egy 512 gigás tárhelyopció is. Maga a hír nem különösebben érdekes, a Trendforce-nak nem a jósolgatás a profilja, aligha rendelkeznek valós beszállítói információkkal, főleg nem Ming-Chi Kuo vagy Gurman előtt. Készpénznek tehát semmiképp ne vegyétek az elemzőcég tippjét.

Felmerült bennem viszont a kérdés, hogy lenne-e egyáltalán egy akkora tárhelyre piaci igény? Magamból kiindulva nyilván nem, de ettől még lehet, hogy köztetek is akadnak tárhely-megszállottak. Egyszóval: téged érdekelne egy 512-es iPhone? Mire kell ennyi hely?

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!