imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyílik az iSTYLE adventi naptára

Bomba jó karácsonyi ajánlatok az iSTYLE-tól!

Neked vannak elévült Apple Watch alkalmazásaid?


Mert ha igen, akkor nem árt őket törölni. Mutatjuk, hogy találd meg őket, és hogy miként távolíthatod el!

Noha, egy ügyes technológiai megoldásnak köszönhetően a 32 bitesről 64 bites architektúrára való átállás bármiféle közbeavatkozás nélkül, egy szempillantás alatt végbement a Series 4 esetén, a watchOS 5 is hozott magávalváltoztatásokat. Ezek pedig adott esetben odavezethetnek, hogy néhány alkalmazásnak búcsút kell inteni.

Az történt ugyanis, hogy az Apple a watchOS 4.3.1 kiadásával egyetemben figyelmeztette a fejlesztőket, hogy a még eredeti watchOS 1 SDK-ban írt alkalmazások a watchOS 5-tel már nem lesznek kompatibilisek, azokat frissíteni kell. Akik ezt nem tették meg, most használhatatlanok a legújabb rendszeren, így pedig nincs további maradásuk az órán.

Mutatjuk, hogy töröld le őket (már ha egyáltalán vannak):

  • Nyisd meg a Watch appot a telefonodon.
  • Görgess egészen a My Watch fül legaljára.
  • Ha vannak elévült alkalmazásaid, akkor itt látnod kell egy „Unavailable Apps“ (nem elérhető alkalmazások) lehetőséget. Nyomj rá.
  • Itt láthatod listába szedve az eltávolítandó elemeket.
  • Nyomj rájuk egyesével, majd válaszd Az alkalmazás és a kapcsolódó adatok törlése lehetőséget.

Au revoir!

DJI Osmo Pocket

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!