imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Neked vannak elévült Apple Watch alkalmazásaid?


Mert ha igen, akkor nem árt őket törölni. Mutatjuk, hogy találd meg őket, és hogy miként távolíthatod el!

Noha, egy ügyes technológiai megoldásnak köszönhetően a 32 bitesről 64 bites architektúrára való átállás bármiféle közbeavatkozás nélkül, egy szempillantás alatt végbement a Series 4 esetén, a watchOS 5 is hozott magávalváltoztatásokat. Ezek pedig adott esetben odavezethetnek, hogy néhány alkalmazásnak búcsút kell inteni.

Az történt ugyanis, hogy az Apple a watchOS 4.3.1 kiadásával egyetemben figyelmeztette a fejlesztőket, hogy a még eredeti watchOS 1 SDK-ban írt alkalmazások a watchOS 5-tel már nem lesznek kompatibilisek, azokat frissíteni kell. Akik ezt nem tették meg, most használhatatlanok a legújabb rendszeren, így pedig nincs további maradásuk az órán.

Mutatjuk, hogy töröld le őket (már ha egyáltalán vannak):

  • Nyisd meg a Watch appot a telefonodon.
  • Görgess egészen a My Watch fül legaljára.
  • Ha vannak elévült alkalmazásaid, akkor itt látnod kell egy „Unavailable Apps“ (nem elérhető alkalmazások) lehetőséget. Nyomj rá.
  • Itt láthatod listába szedve az eltávolítandó elemeket.
  • Nyomj rájuk egyesével, majd válaszd Az alkalmazás és a kapcsolódó adatok törlése lehetőséget.

Au revoir!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!