imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem biztos, hogy dupla hangszóró lesz az iPhone 7-ben


Egyre közelebb az iPhone 7 bemutatásának napja, ezzel együtt ahogy azt már megszoktuk, egyre több információ szivárog ki a gyártás alatt lévő készülékről. Most az iPhone 7 alján lévő két sor nyílásról érkezett egy hihetőnek tűnő tervrajz.

Azt már egészen biztosan tudjuk, hogy az iPhone 7-ben nem lesz jack csatlakozó, és egy második sor nyílás lesz a készülék alján. A most kiszivárgott tervekből viszont az derül ki, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az iPad Próhoz hasonló dupla hangszórót kapunk.

A francia illetőségű NWE szerint a hat darab lyukacska pusztán kozmetikai célokat szolgál, egész egyszerűen azért lesznek ott, hogy a készülék alsó része szimmetrikus legyen.

Az iPhone 6s alján a bal oldalon a jack aljzatot és egy mikrofon nyílást láhatunk, az iPhone 7 esetében a jack csatlakozó eltűnik, a hat darab lyuk egyikébe kerül a mikrofon, a többi furat pedig csak a dizájn miatt lesz majd kialakítva a házon. Legalábbis a kiszivárgott tervrajzon lévő szöveg szerint.

iPhone-7-design-drawing

A mostani képek ellentmondanak a korábbi találgatásoknak, de könnyen elképzelhető, hogy tényleg csak egy hangszóró lesz majd az iPhone 7-ben. Egyrészt a jelenlegi hangszóró hangereje is bőven elegendő egy kihangosított beszélgetésre, vagy egy videó megnézésére, másrészt könnyen lehet, hogy a jack csatlakozó által felszabadult helyett inkább másra használja az Apple, például egy kicsit nagyobb méretű akkumulátorhoz.

Ez utóbbiról volt is már egy hír, az OnLeaks Twitteren írta meg, hogy egy majdnem 100 százalékban megbízható forrásuk szerint az iPhone 7-ben 1960 mAh-s akkumulátor lesz majd, ami 14 százalékkal nagyobb kapacitás, mint az iPhone 6s 1715 mAa-ja.

iPhone-7-speaker-grille-closed-off

A kozmetikai célokat szolgáló lyukak használata egyébként nem lenne meglepő lépés az Apple-től, ugyanis láthattunk már tőlük ilyesmit, például az iPhone SE esetében. Mindenesetre nem kell már túl sokat aludni, várhatóan három hét múlva az Apple bemutatja az iPhone 7-et, és minden kínzó kérdésre választ kapunk.

Ha a korábbi iPhone 7-tel kapcsolatos híreinkre vagy kíváncsi, ide kattints.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!