imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem fogadott hívás válaszüzenet beállítása iPhone-on


Automata üzeneteket beállíthatunk iPhone-on, iPaden és Apple Watchon több különböző alkalmazásban is. A nem fogadott hívásoknál is megtehetjük ugyanezt, mutatjuk hol találod a beállításokban!

Régi, de borzasztó hasznos funkcció amikor automatikus üzenetekkel válaszolunk egy bejövő hívásra. Ezt valószínűleg már sokan használjátok, hiszen akik meetingekre járnak azoknak elegedhetetlen ez az opció. Ha be szeretnéd kapcsolni vagy új üzenetet hozzáadni, akkor azt a következő fül alatt találod:

  1. Lépj be a beállításokba
  2. Koppints a Telefon elemre
  3. Majd válaszd a Válasz szöveges üzenettel opciót
  4. Adj meg automatikus válaszokat

Egy bejövő hívás esetén koppints az Üzenet gombra és válaszd ki a 3 előre megadott elem közül a leginkább odapsszolót.

 

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!