imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem győzi az AirPods gyártását az Apple


Komoly ellátási gondokkal küzd még mindig az Apple. A cég vezetője, Tim Cook tegnapi értékelésében elmondta, annak ellenére, hogy folyamatosan növelik a gyártási kapacitást sem tudnak eleget gyártani a sokat vitatott és meglehetősen egyedi megjelenésű AirPods fülhallgatókból.

Aki tavaly óta próbált akár csak egyszer is AirPodst vásárolni, az bizonyára tapasztalta, hogy jelentős a készlethiány. Ezidáig itthon szinte csak időszakosan lehetett azonnal hozzájutni, sok esetben akár heteket is várni kellett mire valaki végre megkaparinthatott belőle egy-egy példányt. Ez nem véletlen. Tim Cook a tegnapi pénzügyi beszámolója után tartott telekonferencián Luca Maestrivel vállvetve elmondta, hogy a várthoz képest olyan nagy az érdeklődés az AirPods iránt, hogy nehezen tudják tartani a lépést és nehézségekbe ütköznek a vásárlói igények kielégítése során.

Őrületes keresletet tapasztalunk az AirPodsra is. A Creative Strategy felmérése alapján 98% a felhasználók elégedettsége. Megnöveltük az AirPods gyártási kapacitásunkat és keményen dolgozunk azon, hogy olyan gyorsan leszállítsuk őket a vevőinknek, amilyen gyorsan csak tudjuk, de még mindig nem minden esetben tudjuk megfelelően kielégíteni a megnövekedett keresletet.

Tim Cook ezen kívül az újságírók kérdéseire válaszolva kitért a VPN-nel kapcsolatos kínai ügyre is. Burkoltan megjegyezte, hogy az USA-ban védve vannak a törvények által (ezzel azt is mondta, hogy Kínában viszont nem) és, hogy úgy látják célszerűnek, ha együttműködnek a kormányokkal. Említést tett az önvezetős projektről és a mesterséges intelligencia alkalmazásáról is, ezekről külön-külön részletesebben is írtunk a Shuffle rovatunkban.

Forrás: MacRumors

Az emlegetett 98%-os elégedettségről már írtunk korábban is, sőt az is kiderült az AirPods a felhasználók kedvenc Apple-terméke. Ha vásárolnál te is egyet magadnak, akkor van egy jó hírünk: az iSTYLE üzletekben készletről elérhető.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!