imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem hivatalos webes felület Apple Music-hoz!


Lehet, hogy nem hivatalos, de pont úgy néz ki, mintha az lenne, ráadásul tökéletesen működik!

Régi tartozása az Apple-nek, hogy elkészítse az Apple Music webes felületét, hogy az iTunes használata nélkül is lehessen zenét hallgatnia a felhasználóknak. Erre elsősorban akkor lehet szükség, ha nem akarjuk meríteni a telefonunkat, vagy ha nem akarunk/tudunk a saját Apple ID-nkkal bejelentkezni az adott gépre.

Noha hónapokkal ezelőtt felröppentek a pletykák, hogy az Apple már dolgozik az ügyön, egyelőre konkrétumot még nem láttunk. De ahol ott a kereslet, ott megjelenik a kínálat is, nem kell ehhez az Apple-re várni. Pár ügyeskezű, Apple Music-függő fejlesztő, Brychan Bennett-Odlum, Raphaël Vigée, James Jarvis és Filip Grebowski egy hackathon alkalmával elhatározta, hogy pótolják a hiányosságot.

Ez volt december elején, mostanra pedig már itt is a Musish első, teljesértékűen működő béta változata, amit bárki kipróbálhat. Érdemes is, ugyanis az oldal tényleg szinte teljesen hozza a „gyári“ élményt, egy két korlátozástól eltekintve.

A felület pontosan ugyanazokkal a színekkel operál, mint az Apple Music, ugyanúgy elérhető a For You és a Böngészés fülek, a lejátszási listák és a többi funkció, ide értve a dalszövegeket is. Egyedül a Radio hiányzik, de a fejlesztők azt ígérik, hogy hamarosan ezt is megoldják. Ahogy a későbbi tervek közt szerepel még a Dark Mode és a mobilkompatibilitás bevezetése is.

Felesleges is tovább ragozni, ha szeretnétek egy webes felületet az Apple Music-nak, akkor próbáljátok ki, szerintem nem fogtok csalódni benne. A saját tartalmak eléréséhez természetesen be kell jelentkezni az Apple ID segítségével, de ez az Apple által kiadott hivatalos API segítségével történik, így teljesen biztonságos.

Bejelentkezés nélkül is kipróbálható.

Az webapp forráskódja nyílt és elérhető a GitHubon keresztül is. A Minish-t pedig erre találjátok.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!