imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem kell többé Facebook profil a Messenger használatához


A Messenger frissítésével a Facebook lehetőséget nyújt azoknak is a Messenger használatára, akik nem akartak az internetes közösség részévé válni. Sajnos Magyarországon egyelőre még nem elérhető ez a funkció.

A legelső letöltés után bejön a bejelentkezési képernyő, ahol már az új lehetőséget is láthatjuk. Ezt választva először is meg kell adnunk a nevünket, majd a telefonszámunkat. Ha ezzel megvagyunk, akkor feltölthetünk egy képet, ami úgy funkcionál majd, mint most a profilképek.

Messenger Sign Up iOS

A telefonunk automatikusan szinkronizál a Kontaktokkal és hozzáadja az összes olyan telefonkönyvünkben szereplő ismerősünket az alkalmazáshoz, akik megadták a Facebookon a telefonszámukat. Ha ezzel is végzett a telefonunk, akkor kezdődhet is a chatelés.

messenger1

A Messenger esetében arra koncentrálunk, hogy a lehető legjobb módot biztosítsuk a felhasználóknak, önmaguk kifejezésében a barátaiknak és ismerőseiknek. Ha tehát Kanadában, az Egyesült Államokban, Peruban vagy Venezuelában élsz, akkor egy új módszert biztosítunk neked a regisztrációra.

Ez a lehetőség azoknak is hasznos lehet, akik nem szeretnének ismerősöket visszajelölgetni, vagy akár az aznapi történéseket a falukon olvasgatni. Éppen ezért nemcsak az app-ból, hanem a messenger.com weboldalról is könnyedén el lehet érni a levelezéseket. A regisztráció még egyelőre nem lehetséges, csak az alkalmazásból.

A WhatsApp tulajdonosai mára már milliárdosok
A WhatsApp tulajdonosai mára már milliárdosok

A Facebooknak ezzel a lépéssel valószínűleg az a célja, hogy egy olyan üzenetküldő alkalmazást készítsen, amit bárki használhat és minden platformon működik. Jelenleg elég jó úton haladnak, hiszen 700 millió aktív felhasználójuk van naponta. Az, hogy viszonylag kevés adat megadásával regisztrálni tudjon valaki, jelentősen növelheti a felhasználók számát. Tavaly februárban a Facebook megvette a WhatsApp-ot, aminek a segítségével még több funkciót lesznek képesek az alkalmazásukba integrálni. Lassan kezd körvonalazódni, hogy mire is ment el az a 24 milliárd dollár, amit a Facebook a felvásárlásra költött.

Ahogy a bevezetőben is írtuk, ez a lehetőség jelenleg csak Kanadában, az Egyesült Államokban, Peruban és Venezuelában érhető el – írja a Facebook hivatalos blogja.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!