imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem lesz új Beats hangszóró, az AirPods viszont frissülhet ma este


A nyár eleji pletykákra kontrázott rá a The Verge egyik belsős forrása, aki szerint nem mutat be új Beats terméket az Apple, saját márkás audio eszközre viszont számíthatunk a mai Keynote-on.

Még a Keynote előtti órákban is folyamatosak a szivárogtatások annak ellenére, hogy az Apple hamarosan lerántja a leplet az összes újdonságról. Egy kevésbé várt termékkel kapcsolatban is érkezett megbízhatónak tűnő információ, miszerint nem mutat be új Beats terméket ma este az Apple, viszont saját márkás eszközre annál is inkább lehet majd számítani.

A WWDC előtt röppent fel a hír, hogy az Apple hozzányúlna a Beats palettához és felvértezné azt a HomePodra jellemző hardveres és szoftveres tulajdonságokkal. Sokan azt is betippelték, hogy a Beats Pill+ hangszórókba integrálnák a Siri támogatást és minden okos funkciót, ezzel egy a HomePodnál olcsóbb kihangosítót piacra dobva.

Arról is esett szó, hogy a fül- és fejhallgatók is Siri támogatást kapnak a jövőben. Igaz az informátorok  úgy tudják, ha lesz is ilyen, akkor azt nem a Beats termékcsalád új tagjának szánja az Apple, hanem a saját brandjük alatt futó eszközöknek. Egy Apple fejhallgató kétségtelenül nagyon várós jószág lenne, de sokkal inkább esélyes, hogy este az AirPods lesz az úttörő és valamikor 2018 végén már a boltokba is kerülhet a minden hájjal megkent fülhallgató.

Forrás: The Verge

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!