imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem lesz új iMac a WWDC-n.


A napokban szépen körbeszaladt a neten, hogy új iMac család érkezik a WWDC-n, pedig nem sok alapjuk volt ezeknek a híreknek. Lelövöm a poént, hogy ha nincs időd sokat olvasni: nem lesz új iMac a WWDC-n.

Ha érdekel a miért, akkor íme: Két féle pletykát hoztak le a híroldalak ezen a héten:

1. új olcsó iMacet mutatnak be a WWDC-n
2. Retina kijelzős iMacet mutatnak be a WWDC-n

Nos, a két hír eleve kizárja egymást. Ha retina kijelzős iMac érkezik, az minden lesz csak nem olcsó, de egyébként sem várunk retina kijelzős iMacet.

Sajnos azt a hírt már kevesen hozták le, hogy Jim Dalrymple, aki egyébként híresen megbízható információkkal szolgált eddig több Apple pletyka valódiságával kapcsolatban, egy szép nagy nemet, mondott ezekre a hírekre.

Nope.

Szerintünk sem lesz új iMac bemutatva a WWDC-n, már csak azért sem, mert az Apple még soha nem mutatott be fejlesztői konferencián iMacet. Mac Prót, Cinema Displayt, tehát pro hardvereket már mutattak be korábbi fejlesztői konferenciákon, de iMacet sosem. Természetesen előbb vagy utóbb lesz új iMac, de biztosan nem a WWDC-n. Talán valamikor a WWDC után, de az is elképzelhető, hogy majd csak szeptemberben. Utoljára 2013 szeptemberében frissültek az iMacek, a frissítési ciklus pedig nagyjából 300 nap szokott lenni az iMac esetében.

Ha tippelnem kellene, akkor június végére, július elejére várnék egy sima ráncfelvarrást az iMac esetében, egy egészen kis frissítéssel és esetleg egy 100 dolláros árcsökkentéssel, hasonlóan a nemrég bemutatott MacBook Airekhez, ugyanis egyelőre semmi ütős hardver nem látható az Intel rövid távú roadmapjében.

Addig is van még pár akciós egyedi (CTO) konfigurációnk iMacből, amiket 10 százalék kedvezménnyel el lehet vinni az iSTYLE-ból. (igen beáraztuk az esetleges közeli frissítést :) ) Készletinfó a webshopunkban.

ctoimac
iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!