imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem tervez iPhone SE frissítést az Apple


Az iPhone SE átütő sikereinek ellenére nem tervez jelentős frissítést az Apple, derül ki egy ázsiai elemző jelentéséből. Az olcsóbb árkategóriában versenyző iPhone-nak valószínűleg már messze nem lenne akkor a népszerűsége, mint a megjelenéskor volt.

Kétségtelenül jó ötletnek bizonyult, amikor az Apple tavaly az iPhone 6s hardverét belepasszírozta az iPhone 5s házába. Ezzel pedig megtartotta a 4”-os modelljét, naprakész hardverrel – barátságos áron. Vitték is, mint a cukrot, az amerikai piacon például az eladott telefonok 5%-a iPhone SE volt. A megszelídített zsebtigrist pedig idén tavasszal még vonzóbbá tette az Apple azzal, hogy duplázta a tárhely méreteket, változatlan áron.

 

Szóval az iPhone SE egy nagyon jó ár-érték arányú telefon lett, az Apple palettáján pedig mondhatni a legjobb. Ennek ellenére mivel nem történt semmi óriási változás, az eladások sem növekedtek jelentősen. Időközben szinte már minden telefon 4,5” vagy afeletti kijelzőt kapott, és aki egyszer nagyobbra vált az valószínűleg nem tér vissza kisebb méretre – éppen ezért az Apple-nek nem annyira éri meg ezzel a vonallal foglalkoznia. Bár kétségtelenül nagyon menő lenne egy a teljes előlapot beborító kijelző (és iszonyatosan drága is).

Az alapvetően az ázsiai piacot vizsgáló Pan Jiutang szerint az Apple alkalmazkodik a piaci trandekhez és nem ad majd ki új iPhone SE modelleket, hiszen a vásárlók nagy része most már egyre inkább az 5”-tól kezdődő telefonokat keresi (ezt az Apple is aláírja). Maximum ismételten tárhely frissítésre lehet majd számítani. Aki ilyet tervez vásárolni, annak sem kell félnie, hiszen egy ideig még biztosan kapható lesz, hiszen az Apple nemrégiben adta át új gyárát Indiában, ahol ezeknek a modelleknek is egy része készül.

Forrás: Cult of Mac

Amennyire nem koncentrál az Apple az iPhone SE fejlesztésére, annyira belead mindent, hogy időben elkészüljenek az idei iPhone-ok, ami a legfrissebb hírek szerint ismét csúszásban van, de mi azért bízunk az Apple profizmusában. Ha iPhone SE vásárlásán gondolkozol, akkor van egy jó hírünk: az iSTYLE-ban jelenleg akciós áron vásárolhatod meg minden tárhelyméretben. Siess, nehogy lemaradj a kedvezményről!

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!