imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem tévedés, még mindig csak 9 900 Ft az aksicsere!


Utánajártunk, és a hír igaz: az iSTYLE-ban továbbra is a tavalyi, kedvezményes áron kínálják az iPhone akkumulátorok cseréjét. Későn ébredők, utolsó utáni lehetőség!

A hivatalos Apple csereprogram keretén belül 2018-ban bárki kicseréltethette iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X vagy iPhone SE készülékének akkumulátorát a hivatalos Apple szervizekben mindössze 9 900 forintos, rendkívül kedvezményes áron.

Ez a rendkívül népszerű akció (ami Tim cook szerint egészen meglátszott az új iPhone-ok eladási számain) december végén lejárt, azonban az iSTYLE még kicsit tovább húzta. Most azt az információt kaptuk a szervizben, hogy továbbra sem állnak le:

amíg a készletek tartanak, tartják a 9 900 forintos árat!

Ránéztünk a szerviz elérhetőségeire, és a januári szinte hetekre előre teljes teltház állapotokhoz képest most bőven látunk szabad alkalmat. Mivel a többi szerviz már visszatért a megszokott árazásra, ez most egy vissza nem térő alkalomnak tűnik.

Ha valaki nagyon-nagyon későn ébredt, és azt hitte, lemaradt az eddigi legjobb ilyen akcióról, most kaphat egy utolsó utáni lehetőséget. De siessen, mert a készletek végesek, és a mértékéről mi sem kaptunk infót! Foglalj időpontot még ma!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!