imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nem vettek több iPhone-t az amerikai tinik, de akarnak


Úgy tűnik, hogy megállt a folyamatosan tartó növekedés, és az iPhone tulajdonosok száma az amerikai fiataloknál elérte a maximumot. Ettől függetlenül még egyre többen akarnak iPhone-t…

Az nem kérdés, hogy az amerikai tinédzserek körében melyik telefonmárka a legnépszerűbb. A Piper Jaffray által megkérdezett ifjúság 82%-ának iPhone-ja van.

Igen ám, de pontosan ennyi volt az arány áprilisban is, azaz most először nem növekedett az Apple részesedése a korosztályban. A 2017 áprilisában mért 76% ugyanezen év októberére már 78 volt, idén áprilisban pedig elérte a mostani 82%-ot, amiről ezúttal nem mozdult tovább.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne szeretnének iPhone-t, csak valószínűleg a kedves szülők már kevésbé díjazzák az efféle 1 000 dollárról induló vágyakat. Jelenleg a megkérdezettek 86%-a tervezi, hogy a következő telefonja iPhone lesz, ami 2%-os növekedést jelent a tavaszi 84%-ról. Ez all time rekordnak számít.

Egyszóval, igény az vóna’, pénz már kevésbé.

Emellett a felmérésből megtudhattuk azt is, hogy a választás során a legfontosabb szempont a tiniknél természetesen a márka; hogy az Instagram a legnépszerűbb közösségi média platform köreikben; illetve hogy valamivel többet Netflixeznek, mint YouTube-oznak.

A Piper Jaffray 8 600 tinédzsert kérdezett meg 47 különböző államból, akiknek átlagos életkora 16 év volt, és a háztartásuk éves jövedelme a 20 millió forintnyi dollár súrolta átlagban.

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!