imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nemzeti színű Apple Watch szíjak jönnek az olimpia idejére


Az Apple nem először lépi azt meg, hogy egy különleges eseményre speciális, limitált szériás Apple Watch szíjakat készít. Szűk egy hónapja a San Franciscóban tartott Pride felvonuláson osztogattak szivárványos szíjakat a résztvevő dolgozóknak, de ha jobban megnézzük, akkor az „alap” szíjak is gyakran cserélődnek, az adott évszakhoz igazodva, ezért ha megtetszik egy, akkor addig érdemes lecsapni rá, amíg forgalmazzák, mert könnyen lehet, hogy utána maximum használtan tudod valakitől megvenni. Most azonban egészen Brazíliáig kell utaznod, ha be szeretnéd szerezni ezeket a különleges Apple Watch szíjakat.

Augusztus 5-én nyitják meg a riói olimpiát, ami augusztus 21-ig tart. Olimpiát rendezni minden országnak iszonyatos teher – reméljük erre itthon is felkapják a fejüket –, van amelyik jobban viseli, van, amelyik kevésbé, de a történelem során nagyon kevés olyan újkori nyári olimpia volt, ami nyereséges lett volna. Ennek megfelelően Rio de Janeiro állam (mert Brazília szövetségi köztársaság) a csőd szélén táncol, és rémisztőbbnél rémisztőbb hírek jönnek a Zika-vírustól egészen odáig, hogy maguk a rendfenntartó szervek bizonytalanok abban, hogy fenn tudják tartani a rendet. Természetesen az Iszlám Állam és az al-Káida is bejelentkezett a fenyegetéseivel. Bízzunk benne, hogy azért valamilyen csodával határos módon nem fog semmi tragédia történni, és elég lesz azon izgulni, hogy sportolóink hogyan teljesítenek. Az Apple pedig – egyelőre sajnos csak 14 országnak – segít abban, hogy még jobban kifejezd, hogy kinek is szurkolsz.

Trayvon Bromell amerikai atléta karján szúrták ki ezt a speciális, az amerikai zászlóra hajazó szőtt nejlon szíjat. A hírek szerint az Apple augusztus elején kezdi árusítani a szíjakat, 49 dolláros áron. Csupán két probléma van Az első, hogy csupán 14 ország részesül abban a kiváltságban, hogy nemzeti színeik óraszíjra kerülnek: Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Hollandia, Dél-afrikai Köztársaság, Új-Zéland, Mexikó, Japán, Jamaica, Kanada, Kína, Brazília, Ausztrália, Németország, Franciaország.

apple-watch-band-brasil

apple-watch-band-mexico

Azt még megértem, hogy az Apple nem gyárt 206 különböző szíjat (ennyi nemzet vesz részt az olimpián), de hát azért ez kevéske. Mindenesetre ha tudtok szerezni egy mexikói zászlós szíjat, megfordítva – kis jóindulattal – el lehet adni magyar zászlónak. Itt jön azonban a második, nagyobb probléma, hogy a szíjak csak Rióban, az olimpia idején lesznek megvásárolhatóak, méghozzá a Village Mallban található Apple Store-ban. Ha amúgy is mennétek az olimpiára, lehet érdemes beruházni, mert ezek a darabok biztosan ritkaságszámba fognak menni.

apple-watch-band-australia apple-watch-band-germany apple-watch-band-holland

apple-watch-band-france

apple-watch-band-canada apple-watch-band-china apple-watch-band-del-afrika apple-watch-band-gbr apple-watch-band-jamaica apple-watch-band-japan apple-watch-band-uj-zeland apple-watch-band-usa

Források: GQ via 9to5Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!