imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Legyen saját meteorológusod – Netatmo


Ahogyan az a fenti képből is talán látszódik, ezek az alu hengerek tulajdonképpen okos-telefonokkal, tabletekkel és számítógéppel összeköthető érzékelők. Nemcsak a hőmérsékletet mutatják, hanem a lakásunkon belüli CO2 szintet, zajszintet, páratartalmat, illetve a kinti hőmérsékletet, páratartalmat, levegő minőséget, és polleneket is számon tartja. 

Természetesen kapunk 7 napos időjárás előrejelzést, várható csapadékmennyiséget is, tiszta űrtechnológia.

Természetesen az adatokat nem csak akkor látjuk, ha otthon vagyunk, hanem bárhonnan, mivel a beltéri egység Wi-Fi-n csatlakozik a netre, és fellövi az a mérési adatokat egy szerverre, erről a szerverről kéri le például az iPhone App az aktuális méréseket. Ennek megfelelően hazaszólhatunk, hogy ideje szellőztetni.

A teljes tesztet elolvashatod a handras.hu blogon. Klikk ide.

netatmo-web
Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!