imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Névjegy sablonok készítése Macen


A Kontaktok alkalmazásban lehetőségünk van arra, hogy sablonokat készítsünk a névjegyek megjelenéséről. Ha egyszer beállítottuk, hogy milyen információkat szeretnénk látni, akkor az összes elemre alkalmazhatjuk.

Új kontakt létrehozásánál megadhatunk néhány alapvető kiegészítő adatot a telefonszámon és az e-mail címen kívül. De további lehetőségeink is vannak, amiket könnyedén alkalmazhatunk minden elemre. A beállítása csak néhány kattintás:

  1. Nyisd meg a Kontaktok alkalmazást
  2. Kattints a Kontakt fülre a menüsávon
  3. Majd a Beállításokra
  4. A felugró ablakban kattints a Sablon fülre
  5. Adj hozzá új elemeket vagy törölj

Innentől kezdve minden kontaktod így fog megjelenni.

Most gyűjtögetned sem kell álmaid gépére. Válaszd ki kedvenc Maced, iPaded vagy kiegészítőd és vidd haza 0% THM-mel, 24 hónapos futamidővel. Az új 2018-as MacBook Prót például már havi 28 329 forintért elvieheted!

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!