imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Nike tagadja a FuelBand gyártásának leállítását


A minap felröppent a hír, hogy a Nike leállítja a FuelBand gyártását, és mintegy 70, a részlegen dolgozó munkatársától válik meg. Ma kiadtak egy közleményt, melyben részben cáfolják ezeket a híreszteléseket:

A Nike+ FuelBand SE fontos része marad a márkának. Folytatjuk a Nike+ FuelBand alkalmatás fejlesztését, bemutatjuk az új METALUXE színeket, és továbbra is árulni és támogatni fogjuk a Nike+ FuelBand SE eszközöket.

A közlemény azonban nem tér ki arra, hogy a jövőben jelennek-e meg új FuelBand hardverek, hiszen csak az alkalmazás fejlesztésére és új színek bemutatására terjed ki. A Re/code egyik forrása úgy nyilatkozott, hogy a Nike még maga sem döntötte el, hogy folytatni akarják-e a termékvonal fejlesztését, egyelőre a meglévő készleteket akarják csökkenteni.

A Nike állítólag többször is gyártási nehézségekbe ütközött a FuelBand forgalmazása során, illetve nem tudták elfogadható haszonkulccsal árusítani a termékeket. Számunkra kevésbé fontos, de a globális tendenciák tükrében azért furcsa, hogy például Androidra a mai napig nem létezik FuelBand alkalmazás.

Forrás: Re/code

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!