imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Nokia kamera szakértője az Apple-höz igazol


Ari Partinen saját twitterén jelentette be, hogy júniustól az Apple legénységét erősíti.

Finoman szólva túlzás lenne azt állítani, hogy a Nokia minden tekintetben élen járt az elmúlt évek okostelefon fejlesztésében. Néhány téren azonban kétség kívül egyedülállót alkottak, és a kamerás képfeldolgozás vitathatatlanul ezek közé sorolandó.

Az Ari Partinen vezetésével kifejlesztett PureView technológia tette lehetővé, hogy a csúcskategóriás Nokia telefonok szinte zajmentes képet készítsenek még gyengébb fényviszonyok mellett is. A szakértő szerződtetése tehát egyértelmű jele annak, hogy az Apple továbbra is elkötelezett az iPhone-os fényképezés fejlesztése mellett, ha esetleg ezt bárki kétségbe vonta volna.

1377297_10151828429733450_2046006732_n

A mai az utolsó nap, hogy a fantasztikus Lumia termékcsaládon dolgozom. Júnistól új fejezetet nyitok Cupertinóban

 

 

 

 

 


A borítókép Kārlis Dambrāns munkája.

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!