imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Növekszik az iOS részesedése egyes piacokon


A Kantar Worldpanel ComTech piackutató cég új adatokat jelentetett meg a mobil operációs rendszerek piaci részesedését illetően az elmúlt 12 hét eladásai alapján. Eszerint a március végéig tartó időszakban a top 5 európai piacon (Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország és Spanyolország) az eladott okostelefonok 70,7%-án Android, 19,2%-án iOS és 8,1%-án Windows Phone rendszer fut. Érdekes, hogy a Windows Phone Európában teljeseít a legjobban, az Egyesült Államokban 5,3%-ot szerzett, Ausztráliában kicsivel kevesebbet mint 6%, míg Kínában csupán 1%-ot, Japánban pedig még ennél is kevesebbet.

Az iPhone-eladások arányaiban nőttek Európában, Japánban és Ausztráliában, melyet az elemzők az iPhone 5s sikerének tulajdonítanak. Emellett Japánban továbbra is az Apple a vezető platform, mely az eladások közel 57%-át produkálta ebben az időszakban. Hogy miért? A Kantar szerint a Japán vásárlóknak rendkívül fontos a 4G technológia és a készülékek megbízhatósága. Itt az iPhone-tulajdonosok közül minden negyedik rendelkezik iPaddel is.

A pontos százalékos részesedések és az egy évvel korábbi állapotokhoz képesti változás százalékpontokban az alábbiak szerint alakul a Kantar adatai alapján:

Okostelefonok piaci részesedése az egyes régiókbanForrás: TechCrunch

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!