imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Nyerj egy AirPods Prót az iSTYLE-tól!


Az iSTYLE-nál nagyon ritkák az olyan promóciók, amikor Apple terméket nyerhet bárki, akár vásárlás nélkül is. Online ilyen lehetőségre nem is emlékszem az elmúlt évekből, ezért most minden olvasónknak ajánlom, hogy erre csapjon le!

A legújabb promóció keretében az iSTYLE hírlevélre feliratkozók és a Hűségprogramban résztvevők közül márciusban kisorsolnak egy szerencsés nyertest, aki egy AirPods Próval lesz gazdagabb.

Meddig él a nyereményjáték?

2020. február 29-én 21 óráig, így akár még február “extra napján” este is regisztrálhatsz, hátha meghozza a szerencséd. A sorsolásra pedig 2020. március 9-én délután 4 órakor kerül sor az iSTYLE Corvin üzletében.

Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?

Mi sem egyszerűbb. Egy felől regisztrálhatsz online, úgy, hogy feliratkozol az iSTYLE hírlevelére az alábbi űrlapot kitöltve a teljes neved és e-mail címed megadásával.

Vagy jelentkezhetsz személyesen is az iSTYLE üzeleteiben nyitva tartási időben. A munkatársak szíves örömest regisztráljanak téged a Hűségprogramjukba a megfelelő adataiddal. Neked csak annyi a dolgod, hogy vissza kell igazolnod a program feltételeit, amit majd e-mailben kapsz meg. És nem, nem szükséges vásárolnod, hogy a Hűségprogram tagja lehess.

A sorsolásban kizárólag a nyereményjáték ideje alatt a hírlevélre feliratkozott személyek, vagy a nyereményjáték időszakában visszaigazolt Hűségprogram regisztrációval rendelkezők vehetnek részt. Tehát, ha sorsolás előtt leiratkozol, már nem lehetsz te a szerencsés nyertes.

Van valami egyéb feltétele a részvételnek?

A játékban bármilyen, 18. életévét betöltött természetes személy részt vehet, az egyetlen extra feltétel, hogy hivatalos magyarországi tartózkodási- vagy lakóhellyel kell rendelkezzen.

A sorsolás után a nyertest a megadott elérhetőségén keresztül az iSTYLE értesíti, a nyereményjáték további feltételeiről itt olvashatsz.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!