imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Nyitási akciók az iSTYLE Klotild Palotában – ne hagyd ki!


December 18-án, vasárnap nyitja meg hetedik üzletét az iSTYLE, melynek a Klotild Palota ad otthont. A nyitás napján hatalmas kedvezmények várnak a látogatókra, feltétlenül érdemes lesz eljönni!

A most nyíló közel 200 négyzetméteres Apple Premium Reseller bolt egyben az ország és a környező országok egyik legnagyobb ilyen üzlete is lesz (és az egyetlen két szintes), így a megnyitójára izgatottan készül az iMagazin csapata, és minden iSTYLE-os, és reméljük, hogy az Apple fanok is!

Amikor tegnap ellátogattam este az üzletbe, az építés vezetője csak annyit mondott, hogy ha írok cikket, akkor mindenképp írjam bele, hogy ennek az üzletnek az építése során, minden rossz, amit csak el lehet képzelni, az megtörtént. Műemlékvédelem, bürokrácia, a szálloda miatti időablakos munkavézés és még sok minden hátráltatta a munkálatokat, így a tervezett augusztusi nyitás helyett, most jutottunk el oda, hogy végre megnyissuk az üzletet a látogatók előtt. TG friss ősz hajszálainak nagy részét ennek a boltnak köszönheti, de azt mondta ha idén megnyitunk akkor megérte… A cikk élesítésének pillanatában egyébként a privát Instagram albumomban látható állapotok uralkodnak, de nem kell izgulni, vasárnapra kész leszünk.

Miért lesz különleges az iSTYLE Klotild?

Úgy gondoljuk, hogy ez az üzlet igazán egyedi lesz. Nemcsak azért, mert a legújabb dizájn irányelvek mentén tervezett APR lesz, Beats fallal, Apple Watch asztallal, és világító táblákkal a falakon, inkább maga az épület, a környék, és a két szinten elhelyezkedő bemutatóterem miatt lesz nagyon hangulatos ez az Apple bolt. Tudjuk, hogy sokan a plázákat részesítik előnyben, de mi még mindig hiszünk az utcai üzletekben. Egy-két éven belül megújul a Párizsi udvar illetve a szemközti “Matild” palota is, a Váci utca és környéke pedig mindig is egyedi hangulattal kápráztatja el nemcsak a turistákat, hanem a magyarokat is. Elképesztő mázli, de még parkolni is lehet az üzlettől kb 200 méterre található parkolóházban. Az új üzlet természetesen szervizként is funkcionál majd. Még több olvasni való az épületről előző cikkünkben található.

map

Milyen lesz az iSTYLE Klotild megnyitója?

Már nem kell sokat várni: az új iSTYLE most vasárnap, reggel 10:00-kor nyílik meg a vásárlók előtt! Gyertek sokan, nagyon sokan, mert este 20 óráig várunk titeket egyedi ajánlatainkkal és készlet is van bőségesen. Nem kell nagy felhajtásra számítani, az üzletnyitást azért tettük aranyvasárnapra, hogy kényelmesen megközelíthető legyen autóval és tömegközlekedéssel is, a vásárlás előtt vagy után pedig a karácsonyi vásárban egy forralt borral a kezetekben beszéljétek meg az élményeiteket és a véleményeteket az új boltról. Akik esetleg nem tudnak eljönni, az iSTYLE Facebook oldalán élő videós közvetítésen keresztül követhetik az eseményeket.

Milyen akciókkal várunk a megnyitóra?

Jöjjön a lényeg! Csak ezen a napon, mely aranyvasárnap is egyben, komoly akciókkal várjuk azokat, akik hozzánk hasonlóan az utolsó napokra hagyják a karácsonyi bevásárlást. A legnépszerűbb Apple laptopokat lehet megvásárolni szuper árakon. Íme:

Retina kijelzős Macbook Pro 13” – 150 000 forint kedvezménnyel, 469 900 helyett csupán 319 900 forintos áron. Ha valaki mostanában szeretett volna 13 hüvelykes retinás MacBook Prót, sok csatlakozóval, kártyaolvasóval, akkor itt a lehetőség. Ennyiért ez a gép iszonyatosan megéri, tényleg ne hagyjátok ki!

pro_klotild

 

A MacBook Air 13″ sem maradt ki a nyitási akcióból, ezeket 100 000 forint kedvezménnyel lehet megvásárolni, 359 900 helyett csupán 259 900 forintos áron és ugyanennyiért vihető a 11 hüvelykes 256 GB-os SSD-s MacBook Air. Tulajdonképpen egy iPhone áráért lehet most MacBook Airt beszerezni!

air_klotild

 

Az összes ajánlatot az erre az alkalomra készült iSTYLE oldalon tudjátok megnézni, az Apple kiegészítők árát 15, a Beats fülesek árát 25 százalékkal csökkentettük a megnyitó alkalmából! Ugyanezen az oldalon, egy csomó esetlegesen felmerülő kérdésedre választ kapsz, érdemes átolvasni a GYIK szekciót, amit biztos ami biztos alapon ide is kiraktunk. Fontos: Az iSTYLE webshopban nem a kedvezményes árak látszódnak, kizárólag a nyitás napján az iSTYLE Klotild Palotában lesznek érvényesek a fenti árak.

klotildkieg

FELKÉSZÜLTÉL? Mi már igen! Várunk vasárnap a megnyitón, reggel 10-től a Váci utca 34 alatt!

Gyakran ismételt kérdések

Meddig tart az akció?
A kedvezményes árak kizárólag 2016.12.18-án, a Klotild Palotában található iSTYLE üzletben érvényesek, a készlet erejéig. Más kedvezménnyel össze nem vonhatók.

Pontosan melyik MacBook Air és MacBook Pro modellekre érvényes az ajánlat?
Az akciós ár az MacBook Air 11″ 1.6GHz 4GB 256GB HUN billentyűzet (mjvp2), MacBook Air 13″ 128GB 8GB HUN billentyűzet (mmgf2), MacBook Pro 13″ Retina 2.7GHz 8GB 128GB SSD HUN/INT billentyűzet (mf839) termékekre érvényes.

Van lehetőség lefoglalni terméket?
Nem, félretenni nem tudunk termékeket. Kedvezményes áron csak a helyszínen van lehetőség azonnali vásárlással.

Milyen névre kérhetek számlát?
A számlát kérésed szerint állítjuk ki magánszemély nevére vagy cégnévre.

Milyen fizetési módok érhetőek el?
A helyszínen készpénzes és bankkártyás fizetési módok érhetőek el. Átutalásra nincs lehetőség.

Borítókép: Darányi Zsolt

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!