imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nyolc új Shot on iPhone videó, két új Apple Music reklám


Összesen tíz új reklámmal rukkolt elő az Apple az elmúlt napokban. Ezek közül nyolc a díjnyertes Shot on iPhone kampány videós vonalába tartozik, kettő pedig az utóbbi idők fura Apple Music reklámjainak csapatát erősíti.

A Shot on iPhone az utóbbi idők egyik legsikeresebb Apple-reklámkampánya – és egyáltalán nem meglepő, hogy a TBWA ügynökség keze is benne van a dologban. A 2015 márciusában útjára indított kampányért ugyanabban az évben egy Cannes Lion díjat is bezsebelhettek. Ebbe a csoportba tartozott a legutóbbi anyák napi videó is, ami körül később egy kisebbfajta botrány is kibontakozott.

A nyolc új videó közül az elsőt szemmel láthatóan egy autóban vették fel, esős időben. George B. Los Angelesben készített videója alatt Snoh Aalegra In Your River című száma szól.

A következő videóban az Antarktiszon járunk, szóval nem éppen hétköznapi helyzetről van szó. Nicolas D. time-lapse technikával filmezett pingvineket, a 15 másodperces szpot alá az Apple a Gossipo Perpetuo című zenét választotta Jean-Jacques Perreytől.

A harmadik videóban szintén állatokkal találkozhatunk, pontosabban egy kutyával. A Polo S. által Németországban felvett lassított videón egy kutya fut felénk egy mezőn, és nagyon mókás ahogy közben lassítva mozognak a fülei. Zene: Jesse Rose & Trozé – Chocolate (Milk Version).

Maradunk az állatos vonalon, csak egy kicsit egzotikusabb vizekre evezünk – szó szerint. A Botswanában felvett videóban az első néhány másodpercben nem történik semmi, aztán egy hatalmas víziló bukkan fel a vízből. A zenei aláfestést a Make Me című szám szolgáltatja Ricky Remedytől.

Az ötödik videóban a felhők felett járunk, egészen pontosan egy repülő fedélzetén, ami Miamiból tart Curaçaóba. Tényleg gyönyörű felhőket látunk, miközben a Past Lives című szám szól BØRNS-tól.

A soron következő riói videó fő érdekességét az adja, hogy Mitchell H. nem csak lassítva vette fel, de visszafelé is játssza le a vízbe ugró embereket. Zene: Her – Five Minutes.

Az utolsó előtti videó Ausztráliában készült, és ellenfényben szorgoskodó méheket láthatunk lassítva, miközben a Soda Pop Fiction szól a Polyensótól.

Az utolsó, John L. által Malajziában rögzített videó kicsit Murad Osmann híres fotóira emlékeztet. A tengerparti jelenethez Loyle Carner Florence című számát választotta az Apple.

A Shot on iPhone kampány új tagjai mellett két új Apple Music reklám is napvilágot látott. A főszereplő mindkettőben DJ Khaled, vagyis az Apple folytatja a hírességek alkalmazását ezekben a reklámokban. Sőt, DJ Khaled mellett az első videóban Ray Liotta is feltűnik, akinek a manikűrösnél magyarázza el a szolgáltatás lényegét:

A másik reklámot a Twitterre töltötte fel, ebben Naomi Campbell-lel látható, neki mutatja meg a Drake-kel készített új közös számukat, miközben az óceánparton furikáznak egy Rolls-Royce-ban.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!