imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Obamának üzent széttört iPhone-nal és iPaddel


Nem tudjuk, hogy poénnak szánta-e az orosz úriember az alábbi videót, vagy halálosan komolyan gondolta. Poénnak nem jó, ha meg komolyan gondolta, végképp nem tudunk mit hozzátenni.

A videón látható férfi, így kezdi:

Szankciók, mondják ők. Elegem van a szankcióikból. Itt van a videóm, melyben elmondom én mit üzenek ezzel kapcsolatban Barack Obamának. Elfogyott a türelmem. Orosz állampolgár vagyok, és íme itt az én szankcióm az USA ellen. Ne hidd, hogy viccelek! Az első szankcióm: nem megyünk el Amerikába a családommal! Soha többé! Egy penny-t sem fogok elkölteni nálatok! Vetted?

A móka csak innentől indul, ezek után még kiönt egy üveg Coca-Colát a mosogatóba, majd szétver kalapáccsal egy iPhone-t, és egy iPadet is. Érdemes végignézni, még a videó végén is van egy kis csattanó.

Mindezt egy Mustang feliratos pólóban… Azt sem teljesen értjük, hogy ha már egyszer megvásárolta az iPhone-t és az iPadet, mit ér el a szétverésükkel, hiszen ezzel csak saját magát károsította meg. Mindenesetre elég érdekes módját választotta a férfi, hogy tiltakozzon az USA által bevezetett szankciók ellen.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!