imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Obscura: szuper fotós app, ingyen!


Fotós alkalmazásból kilónyi áll rendelkezésünkre az App Store-ban, azonban kevés olyan elegáns és intuitívan használható közülük, mint az Obscura. Amit ráadásul most ingyen tölthettek le!

Dobj el egy követ az App Store-ban és egész biztosan egy fotós alkalmazásra fog esni. Nincs is ezzel baj, minél több a lehetőség, annál nagyobb a valószínűsége, hogy szájízed szerinti megoldást fogsz találni. Az én személyes kedvencem például a Halide, mivel a gyárihoz nagyon hasonlít a felülete, viszont jóval okosabb annál bizonyos szegmensekben.

Hasonlóan igényes felülettel, de kicsit más megközelítéssel bír mai alanyunk az Obscura is. Az alkalmazáshoz épp most érkezett egy vaskosabb frissítés, ami többek közt iPad támogatást is tartogatott. Magának az appnak a tudását nem nagyon részletezném, a szokásos csomagot kapjuk: manuális beállítási lehetőségek, RAW fotózás, filterek és a többi. Ami számomra szimpatikussá teszi még az az vezérlőtárcsa, ahonnan minden beállítási lehetőséghez gyorsan hozzáférhetünk.

A cikk apropója azonban nem a frissítés, hanem hogy az Apple Store alkalmazásból most ingyen letölthetitek az általában 1 790 forintos appot (az alkalmazáson belüli vásárlások maradnak fizetősek). Ehhez először is töltsétek le az Apple Store appot, majd a Fiók fül alatt a régiót állítsátok United States-re (ez a változtatás nem lesz kihatással másra). Ezután a Discover fülön görgessetek addig, amíg elő nem bukkan az Obscura, majd értelemszerűen menjetek végig a felkínált lépéseken egészen a Reedem kód beváltásáig.

Jobb ha siettek, nem lehet tudni, meddig tart a promóció.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!