imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Office 365 a Mac App Store-ban


A Microsoft irodai szoftvercsomagja végre a Mac App Store-ból is letölthetővé vált a Mac felhasználók számára.

Számomra a macOS Mojave egyik legjobb újdonsága volt, hogy az Apple rendbe rakta a Mac App Store felületét, és újra egy olyan hellyé varázsolta, ahol az ember szívesen tölt időt böngészgetéssel, alkalmazáskereséssel, nem csak átrohan a kötelező körökön és zárja is be. Láss csodák, a változtatás az alkalmazáskészítőket is jobban motiválja, hogy jelen legyenenek az alkalmazásboltban.

Ennek ékes példája a Microsoft, akik most pakolták fel a teljes Office 365 irodai szoftvercsomagot a Mac App Store-ba. Na nem mintha ez olyan hatalmas dolog lenne, pontosan ugyanazt az alkalmazást kapjuk meg, mint korábban, épp csak sokkal kényelmesebb lesz így a telepítés, frissítés folyamata.

Ezentúl ugyanis nem kell letöltésekkel, bejelentkezésekkel, .ZIP-ekkel, .DMG-kel szórakozni, meg alkalmazások mappába húzogatni, hanem egyszerűen csak letölthetjük az alkalmazásokat, ahogy azt bármelyik másikkal tennénk. Mi több, alkalmazáson belüli vásárlásokkal még az előfizetést is intézhetjük, nem beszélve arról, hogy a frissítésekre is az Apple rendszere figyelmeztet majd.

Az alkalmazások külön-külön, de csomagban, egyszerre is letölthetőek. Utóbbi a következő szoftvereket tartalmazza: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, Microsoft Outlook, Microsoft OneNote, OneDrive.

Az appok javarészt optimalizálva vannak Mac-re (bár személy szerint ebben még azért érzek hiányosságokat), és tudnak olyan trükköket is, mint a Dark Mode, a Continuity Camera vagy Touch Bar támogatás.

Szóval, ha Office felhasználók vagytok, nyomás az App Store!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!