imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Októberi Apple Campus 2 videók


Jó gyorsan elszaladt egy újabb hónap, úgyhogy a szokásos drónpilóták, Matthew Roberts és Duncan Sinfield elkészítették a videóikat, sőt, igazából már Al Diazt is közéjük sorolhatjuk. Nézzük, hogy áll most az Apple Campus 2 építkezés!

Tulajdonképpen egész jól áll az épület, az is kezd hihetőnek tűnni, hogy valóban sikerül beköltözni a jövő év első felében – az eredeti menetrend ugyan még 2016 végére tette a projekt befejezését. Kezdjük Matthew Roberts videójával, amit az ínyencek 4K-ban is élvezhetnek:

Az első másodpercekben nagyszerűen látszik, hogy bizony nem lesz könnyű tisztán tartani az épületen körbefutó „fehér pengéket”, amik az árnyékolásban és szellőztetésben játszanak szerepet. Persze most még elég sok a por arrafelé. Ezt az épület köré tervezett rengeteg fa valószínűleg megoldja, már el is kezdték az első darabok ültetését. A fák mellett a középső kör alakú udvarban lévő tó alapozását is láthatjuk. Jól érzékelteti a tér méreteit, hogy a tó mellett eltörpülnek a munkagépek, az udvar mellett pedig eltörpül a tó.

Duncan Sinfield a legöregebb motoros a témában, elég szép fejlődést figyelhetünk meg a korai és jelenlegi videói minősége között. De mit tehet az ember, ha már kezd unalmassá válni a téma, és nincs is bátorsága ahhoz, hogy Matthew Robertshez hasonlóan daruk között cikázzon a drónjával? Keres egy új nézőpontot – ebben az esetben ez a kora esti (vagy kora reggeli?) napszak lett, ami egészen más hangulatban mutatja meg az épülő Apple Campus 2-t:

Mintha csak összebeszéltek volna, a campusvideózást idén nyáron kezdő Al Diaz is hasonló megoldásra jutott. Ő a lemenő nap narancssárga fényénél örökítette meg, hogyan áll az építkezés jelenleg, ami egészen egyedi hangulatot kölcsönöz a videónak:

Végül következzen egy negyedik, rendhagyó videó. A The Loop egyik szerkesztője, Dave Mark bejutott az építkezésre, és azt örökítette meg 10 másodpercben, hogy „utcaszintről” hogy néz ki az Apple Campus 2. Ez azért is érdekes, mert a drónvideókból is sejthetjük, hogy nagy, de előtte állva tényleg látszik, hogy milyen óriási épületről van szó – hiszen a középen lévő udvarban simán elférne fektetve például az Eiffel-torony.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!