imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Olaszországban is támogatja a koronavírus elleni küzdelmet az Apple


Tim Cook a közösségi médiában osztotta meg a felajánlás hírét, Európa mellett pedig otthonukban, a Szilícium-völgyben is besegítenek a cupertinóiak.

A koronavírus-járvány kitörése az Apple-t is cselekvésre sarkallta. Először januárban írtunk arról, hogy kínai civil szervezeteknek juttatott adományokkal segítik a betegség megfékezését, azóta pedig már világszerte több mint 15 millió dollárt áldoztak az ügyre. Tim Cook, a vállalat vezetője nemrég a Twitteren posztolt arról, hogy a vészhelyzet gócpontjának áthelyeződésével immáron az olaszországi erőfeszítéseket is támogatják.

Sosem volt még fontosabb, hogy támogassuk egymást. Jelentős adományt, beleértve orvosi eszközöket juttatunk az olasz Protezione Civile számára, hogy segítsük a hősies sürgősségi betegellátókat, az egészségügyi dolgozókat és az önkénteseket, akik fáradhatatlanul dolgoznak az életek megóvásán és megmentésén.

A tweetben említett Protezione Civile egy állami szerv, angol elnevezése Civil Protection Department, magyarul a Polgári Védelemnek felel meg. A hivatal feladata természeti csapások, katasztrófák, és egyéb vészhelyzetek esetén koordinálni a védekezést. Az Apple-nek egyébként nem csak a kormányügynökség támogatása az egyetlen helyi intézkedése, az Olaszországban életbe lépett szabályokkal összhangban 17 itáliai boltjukat is bezárták.

A Piazza Liberty, az Apple milánói üzlete.

Az európai helyzet mellett Cook kicsivel korábban a cég otthonáról, a Szilícium-völgyről is posztolt Twitterén.  Ebben a #SiliconValleyStrong program támogatását jelentette be. Ez Santa Clara megye és néhány helyi cég közös kezdeményezése, amely célja többek közt az ételosztás, az önkéntesek szállítása, illetve az érzékenyen érintett helyi lakosok pénzügyi megsegítése.

A Szilícium-völgy az otthonunk, és tudjuk, hogy az elkövetkező hetek  elmondhatatlan kihívást jelentenek majd a közösségünk számos kisvállalkozásának. Támogatjuk a #SiliconValleyStrong-ot, hogy segítsük szomszédainkat e példa nélküli idők átvészelésében.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!