imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Olcsóbb és nagyobb iCloud tárhelyek


Ahogyan azt az Apple már a WWDC-n tartott előadása alatt bejelentette, megérkeztek az új tárhelyopciók az iCloud felhőszolgáltatáshoz. Ha röviden kéne összefoglalni, annyit mondhatnék: nagyobb és olcsóbb lett minden.

Az alaptárhely változatlan maradt, 5 GB, ami egy-két kisebb eszköz biztonsági mentéseire például elég lehet, de ha elkezdjük használni az iOS 8-cal és OS X Yosemite-vel érkező iCloud Drive szolgáltatást (ami mától szintén elérhető az iCloud bétában), akkor gyorsan kevésnek bizonyulhat.

Hogyan változtak az árak és a méretek? Minden olcsóbb és sokkal-SOKKAL nagyobb lesz. Mostantól ha nem elég az 5 GB-os ingyenes alapcsomag, az alábbi lehetőségek közül választhatunk:
• 20 GB – havi 0,99 €
• 200 GB – havi 3,99 €
• 500 GB – havi 9,99 €
• 1 TB – havi 19,99 €

A számlázás és fizetés havi rendszerben történik, tehát mindig egy hónapnyi összeget vonnak automatikusan a fiókunkhoz hozzárendelt bankkártyánkról, és bármikor lemondhatjuk vagy módosíthatjuk az előfizetést. Nekem régebben a 25 GB-os csomagom volt, ami sosem telt meg, aztán visszatértem az 5 GB-osra, és csak a mai napra vártam, hogy előfizessek a 20 GB-os változatra.

Hogyan tudod módosítani az iCloud-tárhelyed opcióit? A legegyszerűbb egy iOS-eszközről, mondjuk az iPhone-ról előfizetni. Ehhez mindössze be kell lépni a Beállításokba, majd iCloud > Tárolás és biztonsági mentés > További tárhely vásárlása. Itt pedig csak rá kell koppintanunk a megfelelő méretre és a Vásárlás gombra, és meg is vagyunk.

iCloud-tárhely vásárlása

Te mekkora iCloud-tárhelyet használsz? Előfizetsz most nagyobb csomagra?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!