imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Olcsóbb lett az iPhone 5s és az iPhone 5c


Ahogyan azt várni lehetett, az iPhone 6 bejelentésével jelentősen változott az iPhone 5s és az iPhone 5c ára. Természetesen lefelé.

Biztosan sokan vártátok már ezt a hírt, ami az iPhone 5s és az iPhone 5c árazásával kapcsolatos. A tegnapi iPhone 6 bejelentése után az Apple gyorsan átárazta a régi modelleket. Szerencsére továbbra is megtartották az iPhone 5s-t, így aki továbbra is 4 hüvelykes iPhone-t szeretne használni, annak nagyon jó választás lehet az iPhone 5s. A színek változatlanok: ezüst, asztroszürke, és arany színekből választhatunk.

A 16GB-os iPhone 5s korábbi 220 900 forintos induló ára, mostantól 185 900 forintra csökkent. A 64 GB-os modell megszűnt, viszont a 32GB-os modell megmaradt, ennek az ára 253 900 forintról, 203 900-ra módosult.

iphone5s_istyle_ar

Az iPhone 5c ára is csökkent. A 16GB-os modell megszünt, a 8GB-os modell pedig 167 900 forintos árról, 134 900 forintra csökkent.

iphone5c_istyle_ar

Biztosak vagyunk benne, hogy az iPhone 5s modell továbbra is nagyon keresett modell lesz, hiszen ez most az Apple 4 hüvelykes modellje, ráadásul specifikációk tekintetében sincs semmi szégyenkeznivalója az 5s-nek, hiszen tegnap még az 5s volt az Apple zászlóshajója, mára sem lett gyengébb készülék.

Az iPhone 6 hazai árazásáról még nincs információnk, de természetesen amint az Apple közli a hivatalos iPhone 6 árakat, azonnal megírjuk majd.

Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. Most, hogy megvolt a hivatalos iPhone 6 bemutató, és változott az iPhone 5s illetve 5c termékpaletta árazása is, és telefonvásárlás előtt álltok, akkor melyik modellt választanátok.


surveys & polls

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!