imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Olvasónézet személyre szabás iPhone-on és iPaden


A Safari olvasónézete lehetővé teszi, hogy jól látható formában olvassunk cikkeket az iPhone-unkon vagy iPadünkön. A jól olvashatóságot néhány beállítással egyénre is szabhatjuk. Mutatjuk hol találod az erre vonatkozó beállításokat.

Én magam nagyon sokan használom az olvasónézetet, hiszen hiába van mobilra jól optimalizálva az weboldalak 90%-a, mégis szeretem személyreszabni azt, hogy milyen méretű szöveget, milyen háttérrel olvasok. Ez nagyban növeli a komfort érzetemet és az olvasás is sokkal élvezetesebb így. Ha még új neked az iPhone világa, akkor a következő módon érheted el az olvasónézetet a telefonodon:

  1. Nyisd meg a Safarit
  2. Nyiss meg egy cikket
  3. A bal felső sarokban koppints az Olvasónézet ikonra

Ha megnyitottad, akkor a jobb felső sarokban tudod egyénreszabni azt, hogyan jelenjenek meg a cikkek az iPhone-odon. Ha a fekete alapon fehér témát preferálod jobban, akár ilyet is beállíthatsz, illetve variálhatod a szöveg és a betűtípusméretét is. Ha egyszer megadtad a neked kényelmes paramétereket, akkor a továbbiakban az a neked tetsző formában fog megjelenni.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!