imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A OneDrive előnyei iPhone-on


A Microsoft felhőtárhelye több előnnyel is jár, főleg a Windows felhasználók számára. Amennyire nyögvenyelősen indult, annyira jó lett végül iPhone és iPaden. Nézzük, kinek érdemes a OneDrive-ot választania, és milyen előnyökkel jár.

Jómagam szépen lassan körbebástyáztam magam az Apple termékeivel. A legtöbben az első iPhone vásárlásával kezdik, aztán folytatják az iPad, MacBook, Apple Watch, AirPods, Apple TV beszerzésével. A végére pedig a mozaik minden eleme a helyére kerül, ez alól az iCloud sem kivétel. 50 GB-os iCloud tárhelyre fizetek elő: ez elférnek a Pages doksijaim, prezentációk, biztonsági mentések és az évek alatt felgyülemlett fotók és videók.

Akik megálltak az iPhone-nál és például a munkakörnyezetük a Windows követeli, azoknál ez a rendszer kevésbé komfortos, az iCloud tárhely mellett pedig több más nagyon jó szolgáltatást is találni a piacon. Az egyik ilyen a OneDrive, ami natívan működik a Windowsban, ezért kényelmes az átmenet egy iPhone és egy PC között.

A Microsoft irodai szoftverei sem elhanyagolhatóak, ami szintén elérhető iOS-re és macOS-re is a Windowsos veriók mellett. Sőt, az elmúlt években a Microsoft nagyon odatette magát e téren, így gyakorlatilag iPaden teljesértékű szoftverként használhatjuk például a Wordöt, akárcsak az asztali változatot, ami tavaly magyar nyelv támogatást is kapott.

Így az Office 365 szolgáltatás minden elemét kimaxolhatjuk akkor is, ha az iPhone mellett PC-t használunk, Macen pedig ugyanez a helyzet. A Fájlok alkalmazás egyébként azt is lehetővé teszi, hogy egyszerre több szolgáltatást kezeljünk egyben. Ezzel a megoldással összeköthető a céges Microsoftos környezet, a privát iCloud fiókkal és egyben kezelhető.

Kinek előnyös a OneDrive?

  • Diákoknak: a magyar diákok többségének ingyen biztosít hozzáférést a Microsoft az Office 365 szolgáltatásokhoz
  • Windowsosoknak: a OneDrive natív Windowson, így ez a legjobb választás
  • Microsoft munkakörnyezetben dolgozóknak: a céges megosztások, Office fájlok ezen keresztül könnyen szinkronizálhatóak iOS, Windows és macOS eszközök között

• OneDrive letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad – ingyenes)

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!