imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Óraátállítás – Spring Forward – ÉLŐ KÖZVETÍTÉS


Elérkezett a várva-várt nap, ma minden napvilágra kerül az Apple Watch-ról, amire hónapok óta kíváncsian várunk. Vajon mennyibe fog kerülni? Mikortól és hol lehet megvásárolni? Meddig bírja az akkumulátora? Milyen alkalmazások lesznek rá első körben? Megannyi kérdés amire ma választ kapunk!

Kövesd velünk élőben a Spring Forward névre keresztelt eseményt Handras és Sasa közvetítésében! Várhatóan 17:30-kor kezdünk egy kis bemelegítéssel, majd 18:00-tól indul az igazi show.

Ha nem jelenik meg a fenti videó, közvetlenül a USTREAM weboldalán is követheted az eseményeket, illetve az Apple is készül saját streammel a weboldalukon (Mac és OS X 10.6.8 valamint Safari 5.1.10 szükséges hozzá vagy iOS 6.0), valamint Apple TV-n.

Az esemény után pedig nem sokkal természetesen írásos összefoglalóinkat is elolvashatjátok majd.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!