imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Óriási az érdeklődés az iPhone SE 2 iránt


Folyamatosan ON-OFF hírek érkeznek az iPhone SE 2-ről, most megint éppen az ON szakaszban vagyunk, 2020-as indulással. A legújabb, befektetőknek szánt infóból kiderült néhány részlet a várható eladásokkal kapcsolatban.

Kuo nagyon rajta van az SE 2 témán, és azt olvasta ki kristálygömbjéből egy feljegyzésből, hogy a vállalat az indulást valamikor 2020 első felében tervezi, és első körben több, mint 20 millió eszközt készül szállítani. Ha nagyon optimistán akar becsülni, akkor lehet az 30 millió is.

Bár az eladási számokról már rég nem szól a fáma negyedévenként, azért ez statisztikák nélkül is szemmel látható mennyiség.

Azt is tudni véli, hogy az alaplapoknál 10 rétegű SLP (Substrate-like PCB) nyomtatott áramkörökkel dolgoznak, olyan beszállítókkal, mint a Pending Holdings, Xinxing, and AT&S, ami klasszisokkal olcsóbb alkatrész, mint amit az iPhone 11-es szériában használtak.

Jöjjön még néhány eddig talán már ismert tényadat az SE 2-ről:

  • Az SE 2 név kicsit megtévesztő lehet, mert elvileg sokkal jobban fog hasonlítani a készülék az iPhone 8-asokhoz
  • A 4,7″-es LCD kijelző mellé egy szimpla lencsés hátlapi kamera dukál és Touch ID
  • Viszont belül egész szépen beerősíthetnek az idei széria A13-as processzorával és 3GB RAM-mal
  • Árban úgy néz ki be tudnak menni a jelenleg forgalmazott, legrégebbi készülék, az iPhone 8 449 dolláros cimkéje alá és valahova 399 dollár köré pozícionálhatják várhatóan a terméket

Az iPhone SE 2 árával és tudásával leginkább azok számára lehet potenciálisan opció, akik iPhone 6-ról vagy 6S-ről váltanának és megfizethető lehetőséget keresnek. Na és persze hajlandók kompromisszumokat kötni. Ne felejtsük el, nagy káva, se Face ID, se több kamera.

Nekem mondjuk betegesen hiányzik a Touch ID, viszont a nagy káva már nagyon fura (pont a minap akadt a kezembe egy 8 Plus), hátha majd a képernyőbe épített verzió…

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!