imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az OS X Yosemite új dizájnja (videó)


Az Apple ma feltöltötte a YouTube-ra azt a videót, amin az új asztali operációs rendszerük, az OS X Yosemite megújult dizájnját mutatják be egy percben. Ezt a videót vetítették le a WWDC-n is, eddig azonban csak a prezentációról készült felvételen nézhettük meg, akkor is a kivetítőről felvéve.

A videón láthatjuk, hogy változnak meg az ablakok kezelőszervei, mi a különbség az új (Helvetica Neue) és a régi (Lucida Grande) rendszerbetűtípus között. Megmutatják az alkalmazás új, letisztultabb, „flat” ikonjait, az áttetsző ablakokat, az új értesítési központot is. A minőség az Apple-től megszokott módon kiemelkedő, kicsit hasonlít az iOS 7 bemutatásakor kiadott „Designed By Apple” videóra, bár nekem a mai napig az az etalon. :)

Számomra a legérdekesebb rész egyébként az, amikor a Lucida Grande átalakul Helvetica Neue-vá, itt látszik, mennyivel letisztultabb betűtípus az utóbbi.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!