imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

OS X Yosemite videóteszt


Itthoni idő szerint tegnap este érkezett meg az OS X Yosemite Developer Preview 3, vagyis az Apple új asztali operációs rendszerének legfrissebb fejlesztőknek szánt béta változata. Régóta ígértük, hogy az iOS 8 videó után készítünk egy Yosemite-set is, a legújabb bétával végre volt értelme!

A tegnapi frissítéssel végre elkezdtek működni a Yosemite legnagyobb újításai, úgy mint a Continuity funkciók, vagyis a Handoff és a hívások fogadása és kezdeményezése. Ezen kívül működik a Dark Mode is, kicsit csiszoltak az ikonokon (új ikont kapott például a QuickTime), valamint a Mail kezelőfelületén is finomítottak picit.

Sokat írtunk már különböző cikkekben a Yosemite-ben található újdonságokról és dizájnváltozásokról, de Handras most egy 14 perces videóban összefoglalja a lényeget azoknak, akik korábban esetleg lemaradtak volna valamiről. Kattints, nézd!

 

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!