imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Oscar-díjas színésszel erősít az Apple TV+


Az Apple nemrég maga jelentette be, hogy sikerült leszerződtetniük Mahershala Alit, aki ezúttal is egy drámai szerepben brillírozhat.

A novemberben indult Apple TV+ fokozatosan bővül újabb és újabb tartalmakkal. Ugyan nem mondhatni, hogy hatalmas a tempó, de azért csordogálnak az újdonságok: a sorozatok közé a Servant, a Little America, legutóbb pedig a Mythic Quest: Raven’s Banquet. A filmek terén viszont továbbra sincs nagy választék, a december óta elérhető Hala mellé egyelőre még mindig a Samuel Jackson és Anthony Mackie főszereplésével készült The Banker (A Pénzember) megjelenésére várunk.

Mahershala Ali House of Cards (Kártyavár) c. Netflix-drámában.

Az Apple tegnapi bejelentése óta viszont tudjuk, hogy a kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali személyében újabb sztárt sikerült megfogniuk a platformra. A színészt 2017-ben és 2019-ben jutalmazta az akadémia, előbb a Moonlight (Holdfény), majd a Zöld könyv mellékszereplőjeként. A cupertinóiakkal pedig egy újabb drámán dolgozhat együtt, a Swan Song (Hattyúdal) című filmet tavasszal kezdik forgatni.

A Swan Song az Apple leírása szerint a műfaj határait feszegető dráma lesz, a rendezői székbe pedig a Stuttererrel Oscar-díjat bezsebelő Benjamin Cleary ül majd, aki egyben a film írója is. A történet a közeljövőben játszódik, és azt fogja feszegetni, hogy meddig hajlandó elmenni, s mennyit képes feláldozni az ember, ha a szerettei boldogságáról van szó.

A Swan Songot mozikban is bemutatják majd, Matt Denter, az Apple tartalomfejlesztésért és felvásárolásokért felelős vezetője úgy nyilatkozott, hogy a forgatókönyv azonnal megfogta őket. A projekt hivatalosan is az Apple részvételével készül, a produceri feladatokat Adam Shulman (Defending Jacob) és Jacob Perlin (“The Amazing Johnathan Documentary”) láthatja el.

Az idei évre egyébként több film is érkezik az Apple TV+-ra, köztük a Bill Murray és Rashida Jones főszereplésével forgatott On the Rocks, illetve az animációs Wolfwalkers.

Te megnéztél már valamit az Apple TV+ kínálatából?

Forrás: Apple

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!