imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple-termékek ökoszisztémája

Összefoglaló: minden, amit még idénre várunk az Apple-től


Most, hogy közeleg az iPhone 8 szeptemberi bemutatója, természetesen mindenki az új jövevényre fókuszál. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy az Apple-nek ezen kívül is van jópár ígérete még idénre. Összefoglaló.

Egész termékeny volt az év eddig része az Apple részéről. Kaptunk piros iPhone 7-et, egy kiváló ár-érték arányú belépő szintű iPadet, frissültek az októberben bemutatott Macek, és kijött két bitang új iPad Pro. És még csak most jön a java.

iPhone 7s és 7s Plus

Amire számítunk: az iPhone 7-re kísértetiesen hasonlító dizájn, esetleg üveg hátlappal megbolondítva. A mostani árszabásnak megfelelő árcímke és indukciós töltés.

Kapcsolódó cikkek:

iPhone 8

Amire számítunk: Szinte káva nélküli, szigetes kialakítású hatalmas OLED kijelző. Üveg hátlap, indukciós töltés, arcfelismerés, vertikális duálkamera, AR funkciók és borsos ár.

Kapcsolódó cikkek: Rengeteget írtunk már róla, egyszerűbb, ha a dossziét mutatjuk, ahol egy helyen találtok mindent.

Apple Watch Series 3

Mit várunk: Bár közel sem biztos, hogy idén érkezik, de kilátásban lehet az Apple Watch következő generációja. Új dizájnról, LTE chipről, sőt már vércukormérésről is csiripelnek a madarak.

Kapcsolódó cikkek:

HomePod

Amire számítunk: itt már nincsenek találgatások, az Apple megmutatott mindent a WWDC-n.

Kapcsolódó cikkek:

Apple TV

Amire számítunk: Nagyon kilátásban van már az Apple TV ötödik generációja is. Leginkább a 4K és a HDR szólhat nagyobbat.

Kapcsolódó cikkek:

iMac Pro

Amire számítunk: Erről a termékről is lehullott már a lepel, ugyanakkor tartogathat még meglepetéseket, mert csak a koncepciót mutatták be az idei WWDC-n.

Kapcsolódó cikkek:

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!