imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Phil Schiller az új MacBook Prót prezentálja

Ősszel érkezhet MacBook Pro frissítés 32GB RAM opcióval


Kuo szerint idén ősszel már kapható lesz a 2016-os MacBook Pro 32GB-os rendszermemóriával és az új Intel Kaby Lake processzorokkal, habár nem biztos, hogy érdemes ezekre várni.

A KGI elemzője, Ming-Chi Kuo újabb fülest kapott és nagyon úgy tűnik, hogy lesz idén is Mac frissítés dögivel, már ami az Apple notebookjait illeti. Az asztali gépekről semmi hír egyelőre, de legalább erről tudunk nektek friss infókkal szolgálni. Amiket persze érdemes fenntartásokkal kezelni, bár Kuo barátunk aligha szokott tévedni. Ez van, ha valaki jósmesternek születik…

MacBook 2016 Geekbench

Tehát kezdjük a sima 12”-os MacBookkal, amikből Kuo szerint már márciusban kapható lesz egy 16GB RAM-mal ellátott verzió. Nem CTO-s Macről szól a fáma, hanem állítólag a jelenlegi 8GB-s modell mellé kerül be ez is a polcokra. Szuper hír, hisz RAM-ból sosem elég. Emellett ez a modell is megkapja a maga csinos kis frissített Kaby Lake processzorát, így máris vonzóbb lesz mindenki számára, ha az árát nem vesszük figyelembe.

A legizgalmasabb természetesen a MacBook Pro frissítés, ami szintén Kaby Lake-kel lesz ellátva. Sokan ezt hiányolták a most kapható legfrissebb modellből, habár akkor még ezt a fajta processzort ki sem adta az Intel. Most megjött, szóval bele is kerülhet a 13”-os és 15”-os modellbe egyaránt. Erre a frissítésre már akár a nyár közepe tájékán is lehet számítani.

MacBook Pro

Ősszel esélyes, hogy befut a sokak által várt 15”-os MacBook Pro 32GB RAM-mal ellátott változata is. Handras a “Hello Again” esemény után írt egy lehetséges magyarázatot arról, hogy első körben miért nem volt ilyen lehetőség, ha Kuo-nak hinni lehet, akkor most ez is megoldódott.

Jó hír, hogy a Touch Bar nélküli modelleknek csökkentheti az árát az Apple és mivel a MacBook Air-ről se szó se beszéd, ezért valószínűleg szépen lassan ki is fog kopni a kínálatból. Ezzel csak az a gond, hogy egy átlagfelhasználásra szánt és még megfizethető kategóriájú gép szűnhet meg, a következő opció pedig a 12”-os MacBook (jelenleg még csak 8GB RAM-mal), amiért majdnem kétszer annyit kell jelenleg fizetnünk. Ha ez beigazolódik, akkor az Apple-nek mindképp korrigálni kellene az árakat, főleg a sima 13”-as MacBook Próét.

Kaby-Lake

Általánosságban elmondható, hogy az új Intel Kaby Lake processzoroktól nem kell egetverő csodát várni aki már megvásárolta a jelenlegi modellt annak nem kell azonnal gépet cserélnie majd. Akinek pedig most van szüksége új gépre és nem tart igényt a 32GB-os változatra, annak is bőven jó a mostani kínálat. Ennek miértjéről is volt szó korábban itt az iMagazinon.

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!