imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Öt éve halt meg Steve Jobs


Öt éve ezen a napon sokkolta Steve Jobs halálhíre a világot. Az évfordulón most két videóval szeretnénk megemlékezni az Apple alapítójáról. Az egyiket szinte mindenki látta már, a másik talán nem annyira ismert.

A halálomról szóló hírek erősen túlzóak.

Steve Jobs ezzel a Mark Twain-idézettel vágott vissza, mikor a Bloomberg véletlenül megjelentetett egy 17 oldalas nekrológot róla 2008. augusztus 27-én, de sajnos pár évvel később, 2011 október 5-én végül nem tudta legyőzni a rákot, és meghalt.

Minden évben megemlékezünk Steve Jobs-ról. Összegyűjtöttük leghíresebb idézeteit, fotókat az életéről, megírtam, hogy számomra milyen volt az a nap amikor megtudtuk, hogy meghalt. Következzen most két videó.

Az első felvétel az iPhone 2007-es bemutatója. Ezt persze rengetegen látták, de szeretnénk megmutatni azoknak is, akik csak mostanában csöppentek bele az Apple világába és esetleg még nem látták minden idők legjobb termékbemutatóját. Persze valószínű, hogy azok is szívesen nézik újra, akik hozzánk hasonlóan, már több százszor végignézték ezt a keynote-ot. Íme:

A második videóról még nem írtunk itt az iMagazinon, ezért is választottuk. Ez egy elveszett interjú, melyet Robert Cringely készített, mindössze 10 percet használt fel belőle, a maradék 59 perc hosszú időre egyszerűen elveszett. Szerencsére előkerült egy londoni archívumból a vágatlan anyag, amit magyar felirattal is megnézhettek. A felvételen Jobs korai időszakáról, a karrierért folytatott harcról és jövőről képzelt látomásáról beszél – két évvel azelőtt, hogy újra megszerezte az irányítást az Apple felett.

iMagazin cikkek:

Steve Jobs élete képekben

Steve Jobs idézetek

Steve Jobs nélkül más lenne a világ

 A nap, amikor Steve Jobs meghalt

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!