imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ötletes Apple paródia készült a Shape of you című nótából


Olyan paródia készült az ismert popénekes, Ed Sheeran – Shape of you című slágeréből, hogy azt az Apple nem teszi zsebre. Fájdalmas, de egyben jogos kritikát fogalmaz meg Roberto Hoyos paródiája, amely főleg a MacBook felhasználók perspektívájából íródott.

Emlékszünk még a legutóbbi AirPods paródiára és a végén megjelenő zseniális Practically Tragic szlogenre? Nos, nem ígérem, hogy hasonló könnyezve röhögős percekben lesz része annak, aki megnézi Roberto Hoyos legújabb paródia videóját – hiszen azt azért mégis csak nagyon nehéz lesz felülmúlni egyszer – de a mostani, főleg MacBook kifigurázás sem utolsó próbálkozás. Amellett, hogy egy jogos frusztrációval rendelkező Mac usert ábrázol Hoyos, egyben nagyszerű marketinget is csinált vállalkozásának, a Throwboynak.

A Throwboy Apple merchandise termékekkel foglalkozik, mint az emojis párnák és az ikonikus brutál ronda “Make Apple Great Again” sapka. A videó alapvetően mindenféle rosszindulat nélkül készült, annak a reményében, hogy több feliratos sapit sikerül majd értékesíteni, a mondanivalójába pedig nem is nagyon lehet belekötni – korrekt és őszinte paródia lett. Bár a videó jópofa kifigurázása az Apple óvatoskodó üzletpolitikájának, azt kétlem, hogy a Macesek tömegesen PC-re váltottak volna mostanában.

Apple what are you gonna do?
’cause the pro market needs love too
Your new products got me blue
I think Apple forgot me…

Next time I need something new
Gonna check out the PCs too
Is there anybody else thinking this too?
I think Apple forgot me…

Azzal viszont egyet kell értenünk, hogy az Apple laposkúszásban közlekedik jelenleg. Túl nagy újdonságokat nem mutattak mostanában, ami annak is köszönhető, hogy mi, Apple-ösök, sokszor irreálisan magas elvárásokkal rendelkezünk. Ennek ellenére még Steve Wozniak, az Apple társalapítója és jelenlegi alkalmazottja is úgy látja, hogy az Apple és a hozzá hasonló nagy cégek nem mernek elég kockázatot vállalni, ezért szerinte nem az Apple-től várható a következő nagy dobás.

Nézd csak meg az olyan cégeket, mint a Google, a Facebook, az Apple és a Microsoft, amik megváltoztatták a világot – és idevehetjük a Teslát is. Ezeket általában fiatal feltörekvő emberek hozzák létre. Nem nagy vállalatokból válnak ki.

Mellékes infó, hogy miközben néztem a paródiát, valamiért a magyar sorozatgyártás gyöngyszeme, a Gálvölgyi show jutott eszembe, ahol hasonlóan elcsépelt poénok és klisék jelentek meg, mégis sokan néztük és szerettük. De na, most már aztán jöhetne az a bizonyos one more thing az idei WWDC-n.

Forrás: Cult of Mac

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!