imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Papers, please (iPad játék) videó bemutató


Voltál már ellenőr egy határátkelőn? Unalmasan hangzik, ugye? A Papers, Please iOS játék ebből az alaphelyzetből indul ki, és úgy köt le több tíz órán át, hogy gyakorlatilag el sem hagyjuk az apró ellenőri fülkénket.

Amikor 2011-ben kipróbáltam a Papers, Please egy korai verzióját, egyből éreztem, hogy sok lehetőség rejlik a játékban – a látszólag sivár környezet ellenére –, de az kérdéses volt, hogy a fejlesztőnek sikerül-e a játékosokat hosszú távon lekötnie a képzeletbeli kommunista nemzet, Arstotzka kalandjaival.

A kritikusok már akkor imádták a játékot, és ez az iPad verzió másfél évvel későbbi megjelenésével csak még igazabb lett. Na, de lássuk, mégis mitől lehet olyan érdekes egy határátkelőn üldögélni hosszú órákon át.

Ha kedvet kaptatok, és ki is próbáljátok, vagy esetleg régebb óta ismeritek a Papers, Please-t, mindenképpen írjátok meg, hogy mit gondoltok róla, biztos vagyok benne, hogy ez az egyik legmegosztóbb játék jelenleg az App Store-ban.

A Papers, Please letölthető az App Store-ból iPadre, az ára 7,99 €.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!