imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Párosíts arcot a névhez a Vignette alkalmazással


Jó arc és névmemória is egyszerre? Szinte lehetetlen kombó. A Vignett alkalmazás segítségével most könnyen társíthatsz arcokat a nevekhez a telefonkönyvedben.

Az emberek nagytöbbsége jobban kedveli a vizuális ingereket, így sokkal könnyebben emlékeznek arcokra. Most nem kell órákat töltened azzal, hogy profilképekre cseréld a kis szürke buborékokat a telefonkönyvedben.

A Vignette alkalmazás segít átpörgentni kontaktjaid különböző social media felhasználóit és megkereseni a legfrisebb fotókat. És még hozzáféréshez sincs szüksége a te profilodhoz.

Az alkalmazás tökéletes önállósággal húzza be a fotókat a csatolt Facebook, Instagram, Twitter és Gravatar profilokról.

Töltsd le az alkalmazást, biztosíts hozzáférést a kontaktjaidhoz és ereszd rá az appot az internetre. Amint befejezte a szkennelést, már dobja is fel a releváns találatokat, melyekből már te magad válogathatsz. Választhatod az ajánlott képet, vagy akár manuálisan beállíthatod a kívánt találatot.

Bár az alakalmazás használata teljesen ingyenes, egy egyszeri 1 790 Ft-os vásárlással el is mentheted a behúzott fotókat.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!